Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια δημάρχου Ζηρού προς τους εισαχθέντες στην Γ' βάθμια εκπαίδευση



Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Γ' βάθμια εκπαίδευση ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Γ' βάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή αποτελεί την επιβράβευση μιας κοπιαστικής και επίπονης προσπάθειας. Εύχομαι στην κάθε μαθήτρια και στον κάθε μαθητή ξεχωριστά να καταφέρει μέσα από τις σπουδές που επέλεξε να ακολουθήσει, να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες και τα όνειρά του και να ανοίγει διαρκώς καινούργιους δρόμους και ορίζοντες στη ζωή του, σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς και 'τρέχει' με πολύ υψηλές ταχύτητες.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι εκπαιδευτικοί καθώς και οι γονείς που με προσωπικές θυσίες και σε εποχές δύσκολες, στήριξαν στο έπακρο τις προσπάθειες των παιδιών τους.
Όσο για τις μαθήτριες και τους μαθητές που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Γ' βάθμια εκπαίδευση, δεν πρέπει να αποθαρρύνονται, διότι πάντα υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες αλλά και πολλές επιλογές, για να διεκδικήσουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
Η δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στο πλευρό των νέων, των εκπαιδευτικών και των γονιών για να στηρίζουμε και να ενθαρρύνουμε κάθε τους προσπάθεια.
Η χώρα και ιδιαίτερα ο τόπος μας, χρειάζονται τις γνώσεις και τις ιδέες των νέων ανθρώπων και επιστημόνων γιατί είναι η μοναδική και σίγουρη επένδυση για ένα καλύτερο μέλλον.
Καλή πρόοδο και κάθε καλό σε όλους!
Συγχαρητήρια και πάλι”!

Δεν υπάρχουν σχόλια: