Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Μπράβοοο!!!. Ριζοβούνι 14-8-2019.Επιτέλους ένα γνήσιο παραδοσιακό Ηπειρώτικο πανηγύρι στην περιοχή μας












Είχαμε πολλά χρόνια να απολαύσουμε πανηγύρι με αυθεντική Ηπειρώτικη κομπανία και επιμελώς επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια. Το κλαρίνο, το βιολί, το λαούτο και το ντέφι αντικατέστησαν την ηλεκτρική κιθάρα, το συνθεσάιζερ και τα ντράμς που ακούγονταν για πολλά και συνεχόμενα χρόνια. Τα συγχαρητήρια πρώτα στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Ριζοβουνίου για την επιλογή της κομπανίας και στη συνέχεια στον κλαρινίστα Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο και στον τραγουδιστή - μελετητή Κώστα Μήτση πουν έχουν αποδείξει  χρόνια τώρα ότι παραμένουν  πιστοί υπηρέτες  του γνήσιου παραδοσιακού Ηπειρώτικου τραγουδιού.
Και όλα αυτά τα επαινετικά λόγια τα γράφω εγώ που πολλάκις έχω κατακεραυνώσει και έχω καταφερθεί σκληρά σε όσους κατάντησαν τα πραγματικά Ηπειρώτικα τραγούδια  σε εμπορικά "σκυλάδικα"

Μετά το τέλος του εσπερινού που τελέστηκε με μεγάλη ευλάβεια και παρουσία πολλών πιστών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου ( Μονή Καστρί ), πλήθος κόσμου γέμισε τον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Μέσα σε λίγη ώρα δεν υπήρχε καρέκλα κενή

Η ψητή προβατίνα που προσφερότανε ήταν καλοψημένη, η εξυπηρέτηση πολύ καλή και το κέφι άναψε για τα καλά τις πρώτες πρωϊνές ώρες. 











































































Και του χρόνου με υγεία και να έχουμε και συνέχεια στις ευχάριστες εκπλήξεις

Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: