Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η καρδιά της Ηπείρου «χτύπησε» δυνατά στον Ασπρόπυργο, με αφορμή το καθιερωμένο Ηπειρώτικο Αντάμωμα, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019





Η καρδιά της Ηπείρου «χτύπησε» δυνατά στον Ασπρόπυργο, με αφορμή το καθιερωμένο πλέον Αντάμωμα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019, δίνοντας χρώμα, ένταση και πολλή παράδοση στην έναρξη του καλοκαιριού. Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες, φίλες και φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν στην, όλο εικόνες από την Ήπειρο, αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου και γλέντησαν με τη ψυχή τους.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με το θερμό καλωσόρισμα, του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Ζηκόπουλου, ο οποίος ανέφερε την ιδιαίτερη χαρά του να βλέπει αυτόν τον χώρο γεμάτο από ανθρώπους που αγαπούν την Ήπειρο και τον Σύλλογο, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Ασπροπύργου που στέκεται αρωγός όλων των ενεργειών του Συλλόγου.



Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Μελετίου, ο οποίος και συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τις δράσεις που υλοποιούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και για το μεγαλειώδες αυτό πανηγύρι, διατηρεί ζωντανή την Ήπειρο.



Ο λόγος δόθηκε επίσης, στην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Μαρίκα Γκόνη.





Το γλέντι άνοιξε η χορευτική ομάδα του Συλλόγου, φορώντας παραδοσιακές ηπειρώτικες στολές και υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Σταυρούλας Ράρρα, χόρεψαν Συρτό, Κόρη με τα Λιανά Κουμπλιά, Μπαζαργκάνα, Βασιλαρχόντισα, Μπεράτι – γύρισμα Πωγωνίσιο και Γκριμπόβο .
Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου ευχαριστεί θερμά τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίησή της. Το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ» και τους Βαγγέλη και Βασίλη Πέλεχα, τον κ. Θέμη Τσούλο, με την «ΑΣΤΡΑΠΗ – SECURITY», τον κ. Βάντζο με την εταιρεία «ΚΡΙΟΣ ΕΠΙΠΛΑ», την εταιρεία Κωνσταντίνος και Ισίδωρος Μυλωνάς Ο.Ε. «MYLONAS PARTS» καθώς και την ΚΑΒΑ Σαμπάνη, το κρεοπωλείο Πλαβούκος, το φανοποιείο Αβραάμ Φεβατζιάν, το Φαρμακείο Κολιός Αντώνιος και τα παγωτά BONITO.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ το Δ.Σ. εκφράζει στους Χορηγούς επικοινωνίας του Ηπειρώτικου Ανταμώματος και συγκεκριμένα στους κ.κ. Βαγγέλη Παππά, ρεπόρτερ, Χάρη Τζουρλάκο και Βίκτωρα Βρούτση, καθώς και στις Εφημερίδες «Επικαιρότητα» και «Θριάσιο» για τη συνεχή προβολή των δράσεων του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν από καρδιάς τον καθένα ξεχωριστά που τίμησαν το Ηπειρωτικό Αντάμωμα, και εύχονται σε όλους να έχουν ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο παράδοση και διασκέδαση, δίνοντας ραντεβού στην Ήπειρο της καρδιάς μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Ισίδωρος Τσίγκος, και Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ιωάννης Κατσαρός και μέλος του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικών Δομών και μέλος του Συλλόγου, κ. Δημήτριος Καγιάς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. και Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Παραλίας κ. Αντώνιος Κοναξής. Επίσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Γιώτα Παππά, ο πρώην Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Γεώργιος Λιάκος, οι Υποψήφιοι Βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία, κ.κ. Αθανάσιος Μπούρας και Ευάγγελος Λιάκος, η Υποψήφια Βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ, κ. Σταυρούλα Δήμου και ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ασπρόπυργος Μπροστά», κ. Αλέξανδρος Μυλωνάς.
Την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, εκπροσώπησαν η κ. Μαρίκα Γκόνη, ο κ. Δημήτριος Δάλλας και ο κ. Χριστόφορος Ευθυμίου. Επίσης από την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο ΠΥΡΟΣ», ο Πρόεδρος κ. Ζήκος Κόντης, από την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γκόνης και δημοτικός σύμβουλος, ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Δάλλας και η Γραμματέας, κ. Μαρίκα Γκόνη, ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Ζενέτος, και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λιόσης, ο Πρόεδρος κ. Κώστας Παπαπάνος, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Πετρούπολης, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης, η κ. Έφη Αναστασίου, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Σούκης, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων «ΠΥΡΟΣ», η Πρόεδρος κ. Αθηνά Ζάγκα, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου Ελευσίνας σύσσωμο το Δ.Σ., από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Γαλατσίου ο Αντιπρόεδρος, κ. Ναπολέων Γκόντος, από το Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου ο Πρόεδρος, κ. Ηλίας Αθανασόπουλος και μέλη του Δ.Σ. Επίσης, κοντά μας βρέθηκαν, ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Αττικής με τις κ.κ. Άσπα Κωστούλα και Ρωξάνη Μαύρου, η Αδελφότητα Ρωμανιωτών με τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Τζαρτζούλη, η Ομοσπονδία Καλαμά Ιωαννίνων με τον κ. Θανάση Τσεκούρα, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων με τον Πρόεδρο κ. Ρούσσο Χρήστο, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας με την Πρόεδρο, κ. Νίκη Σιαραμπή, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Παρακαλάμου, κ. Αλέκος Μπάγιας, και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πόβλας Θεσπρωτίας, κ. Ανυφαντής Παναγιώτης.
Επιπρόσθετα, οι τοπικοί Σύλλογοι της πόλης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Συλλόγου. Ειδικότερα, από τη Εθελοντική Ομάδα Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ», ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Πίνης και η Ταμίας Φαίη Χατζηπολυχρόνη, από τον Σύλλογο Γυναικών «Η Κροκωνίς», το μέλος κ. Βάγια Μπόμπου, από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ασπροπύργου, η Πρόεδρος κ. Γεωργία Πηλιχού, από το Αθλητικό Σωματείο «Κριός Ασπροπύργου», ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βάντζος, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ουΓυμνασίου, η Πρόεδρος κ. Αθηνά Τσοκάνη και από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού, μέλη του Δ.Σ., από το Σωματείο Εργαζομένων Ασπροπύργου, ο κ. Κουμπάρδας Αναστάσιος, από το Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. – Α ΚΑΠΗ το μέλος η κ. Σπυριδούλα Μαυράκη και από το Σύλλογο Γυναικών Μαγούλας, η Πρόεδρος, κ. Σπυριδούλα Παναγοπούλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: