Δυναμικό
παρών συνεχίζει να δίνει η Ήπειρος και
την δεύτερη ημέρα της έκθεσης Food Expo
2018. Η λέσχη Αρχιμαγείρων Περιφέρειας
Ηπείρου με τον γνωστό Ex. Chef Αναστάσιο
Τόλη , τον Γιάννη Μανίκα, τον Έκτωρα Ιωάννου και τον Αδαμάντιο Δότσιο με την
συνδρομή του ΕΦΕΤ Ηπείρου , της Περιφέρειας
και επιχειρηματιών της περιοχής,
παρουσίασαν στο Μediterranean Food Stage, τον
πλούτο της Ηπειρώτικης Γαστρονομίας
μέσα από την πληθώρα τροφίμων και ποτών
που παράγονται
στην Ήπειρο.Πρωταγωνιστικό ρόλο στην
παρουσίαση μπορούμε να πούμε ότι είχε
και η Πρέβεζα, αφού ο Chef Τάσος Τόλης
είναι από την περιοχή, αλλά και η
πλειοψηφία των επιχειρήσεων που
συμμετείχαν στο Mediterranean Food Stage ήταν
Πρεβεζάνικες.Οι Θαλασσινές νοστιμιές
του Αμβρακικού, το ντόπιο και φρέσκο
Πρεβεζάνικο κρέας, καθώς και το ξεχωριστής
ποιότητας Πρεβεζάνικο Ούζο αναδείχθηκαν
σε ακόμα μία σημαντική έκθεση που
πραγματοποιείται στη χώρα μας, μέσα από
τις μοναδικές γευστικές δημιουργίες
των Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Περιφέρειας
Ηπείρου.
http://epirusgate.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου