Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Μεγάλο κέφι στο χορό του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αθήνας.( Φωτο -βίντεο)





Δείτε 3 ερασιτεχνικά βίντεο






Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτων Αττικής "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ" ευχαριστούν όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή τους στον Ετήσιο χορό - Κοπή πίτας καθώς και τη Χορευτική Ομάδα των Νέων Ενηλίκων της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ" για την άψογη παρουσία τους και σας εύχονται Υγεία ατομική, οικογενειακή και ότι καλύτερο στη ζωή σας
Η ψυχή του Συλλόγου μας είμαστε όλοι Εμείς και δύναμη του η συμμετοχή μας.
Ας είμαστε όλοι κοντά στο Σύλλογο μας.
Η Συμμετοχή και η Αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση για να προχωρήσουμε, μην το ξεχνάτε.





Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Βουλευτής του Ν. Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, από την Περιφέρεια της Ηπείρου μας έστειλε Χαιρετισμό ο κ. Γιώργος Ζαψας Περιφερειακός Σύμβουλος και Επικεφαλής παράταξης "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ", ο οποίος μας ευχήθηκε καλή χρονιά, Υγεία και προκοπή & ότι "οι πρώτες γενιές της κοινότητας σας άνοιξαν δρόμους για τη σημερινή κι εσείς συνεχίζεται στα ίδια βήματα με επιτυχία". Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού κ. Νίκος Καλαντζής δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και μας έστειλε τις πιο θερμές ευχές του για μια καλή και δημιουργική χρονιά με Υγεία μέσω της επιστολής του, παρέστη όμως ο Εντεταλμένος Σύμβουλος επί των Διοικητικών & Οικονομικών του Δήμου Ζηρού κ. Αχιλλέας Ρίζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και Επικεφαλής Δημοτικής ομάδας κ. Χρήστος Τεντομας, ο Γεν. Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος της Αδελφότητας Περδικιωτών Θεσπρωτίας κ. Κώστας Γαβριήλ, η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής " ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ" κ. Λίλιαν Παπαδοπούλου και μέλη του Δ.Σ. , ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ρωμιάς Πρέβεζας κ. Χριστόφορος Ευθυμίου, ο Βαγγέλης Ευθυμίου Εκπρόσωπος Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μέλη της Αδελφοτητας Στρατίνιστας Πωγωνίου, μέλη του Συλλόγου Κερασοβιτών Αθήνας ,"Η Αγία Φανερωμενη", μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων "Ο Ροβας", μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ν. Σμύρνης-Π. Φαλήρου-Δάφνης " Η Μαύρη Θάλασσα" και πολλά μέλη της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ".












Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Ζαχαροπλαστείο του Γιώργου Βλαχογιάννη για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Επίσης ευχαριστούμε το Συμπατριώτη μας Γιώργο Χήτα για τα γουρουνόπουλα που μας πρόσφερε και μας στέλνει κάθε χρόνο.
Τα ψηστικά ήταν προσφορά του μέλους μας Παύλου Λιάσκου και του Α Αντιπροέδρου Παναγιώτη Κώστα.
Το γεύμα της Χορευτικής ομάδας ήταν προσφορά του μέλους του Δ.Σ. Ολυμπιάδας Μήτσου-Τασιούλα.
Τα Αναμνηστικά της Χορευτικής ομάδας ήταν προσφορά της Προέδρου και της Αντιπροέδρου Δήμητρας Καραμούτσιου.
Ευχαριστούμε πολύ τους Μουσικούς μας τον Τραγουδιστή Δημήτρη Τζουμερκιώτη και ιδιαίτερα το συμπατριώτη μας Κώστα Κάκκο στο κλαρίνο που κάθε χρόνο είναι κοντά μας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους Δωροθετες από Φιλιππιαδα και Αθήνα και όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν τη Λαχειοφορο.

Και του χρόνου να είστε όλοι καλά!!!

Σημείωση ROMIANEWS. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, οι Φιλιππιαδιώτες δεν συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Το προεδρείο του Συλλόγου είναι από τα πιο δραστήρια των τελευταίων χρόνων, με την κα Κωστούση να αφιερώνει πολύ χρόνο για την επιτυχία τις κάθε εκδήλωσης.
Θα μιλήσουμε με αριθμούς. Από την Ένωση Ηπειρωτών Αγ. Δημητρίου παραβρέθηκαν 33 μέλη, από την Αδελφότητα Ρωμιάς 14, από το Σύλλογο Κερασοβιτών Αθήνας 9 και οι Φιλιππιαδιώτες δεν ήταν πάνω από 30 μέλη ή φίλοι. Η Αδελφότητα Αμμοτοπιτών μία εβδομάδα πριν είχε 220 άτομα.  Δεν ξανάγινε σε χορό Συλλόγου να κληρώνονται 138  δώρα, να έχουν φέρει έξτρα μουσικούς πέρα από την ορχήστρα του καταστήματος και να έχει τόσο πενιχρή προσέλευση. Οι Φιλιππιαδιώτες έχουν γυρίσει την πλάτη στον Σύλλογο και εμμέσως στον τόπο τους τη Φιλιππιάδα.
Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Κώστας Κάκκος και ο Δημήτρης Τζουμερκιώτης. Ξεπερνώντας τα εμπόδια που τους δημιουργούσε  το κατάστημα, μας πρόσφεραν ένα γνήσιο Ηπειρώτικο και παραδοσιακό γλέντι, με μεγάλο κέφι και χόρτασε η ψυχή μας χορό και Ήπειρο













































Δεν υπάρχουν σχόλια: