Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Τελικά ο Χάρος είναι Κρητικός και οδηγεί κόκκινο αγροτικό στο αντίθετο ρεύμα στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου (VIDEO)


Ένα κόκκινο αγροτικό κάποιου λεβέντη Κρητικού κατάπινε την άσφαλτο οδηγώντας ανάποδα στην αριστερή λωρίδα του αντίθετου ρεύματος της Εθνικής Οδού τσι Κρήτης. Μέρα μεσημέρι, με τον ήλιο να λάμπει και να φωτίζει απλόχερα όλες τις σημάνσεις και τα οχήματα που οδηγούν κανονικά στο ρεύμα τους, αυτός ο οδηγός του κόκκινου αγροτικού, αψηφά κάθε κανόνα και λογική, παρά τις άπειρες κόρνες των άλλων οδηγών και πηγαίνει ανάποδα στην Εθνική.

Όπως διαβάζουμε εδώ:

“Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν”, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας [σ.σ. 28/11], διερχόμενοι οδηγοί στην Εθνική Οδό στο ύψος Γαζίου όταν οδηγός κόκκινου αγροτικού έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα.



Υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για ηλικιωμένο οδηγό ο οποίος πιστεύει ότι οδηγεί στη δεξιά λωρίδα του δικού του ρεύματος και παράλληλα απορεί με το πόσο ασυνείδητοι μπορεί να είναι οι υπόλοιποι οδηγοί οι οποίοι πάνε ανάποδα.
Μετά από κάμποση ώρα, ο οδηγός φαίνεται να υποψιάζεται ότι έχει κάνει μαλακία και ότι οι υπόλοιποι μάλλον τον κράζουν για κάποιο λόγο, αποφασίζει να κόψει ταχύτητα, ενώ ένας πεζός του κάνει νόημα να σταματήσει, οπότε η οδηγάρα ακινητοποιεί το όχημα στην αριστερή λωρίδα.

Εξυπακούεται ότι τη δύσκολη δουλειά του Χάρου ανά καιρούς αναλαμβάνουν και άλλοι Κρητικοί, όπως βλέπουμε εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια: