Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Τρίκαλα: Επίδοξοι Ιντιάνα Τζόουνς απ’ τη Θεσσαλία άνοιξαν τάφους για να βρουν χρυσό (PHOTO)


Σαν ιστορία κάποιου Τρικαλιώτη Έντγκαρ Άλαν Πόε με λίγο από Θεσσαλιώτικο Ιντιάνα Τζόουνς μοιάζει αυτή η είδηση από την όμορφη πόλη των Τρικάλων. Όπως διαβάζουμε εδώ, έντρομοι κάτοικοι των Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων ανακάλυψαν δύο ανοιχτούς τάφους, ενώ ανοιχτά βρήκαν και τα φέρετρα τους.

Ευτυχώς (μάλλον), οι σωροί των νεκρών βρίσκονταν ακόμα μέσα στα φέρετρα, οπότε μάλλον δεν πρόκειται για δευτέρα παρουσία. Η αστυνομία πάντως πιστεύει ότι πρόκειται για ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΥΣ, αγαπητοί φίλοι. Σε έναν από τους δύο τάφους βρισκόταν μια γυναίκα η οποία εν ζωή έφερε μεταλλικά ιατρικά αντικείμενα στο ισχίο της και προφανώς οι επίδοξοι ιντιάνα τσόουνς ήλπιζαν ότι θα έβρισκαν κάποιο χρυσό δόντι ή κάποιο πειρατικό θησαυρό.

Οι κάτοικοι του χωριού ήρθαν αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό περιστατικό το βράδυ της Τρίτης, οπότε και διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν συλήσει σε δυο τάφους, τους είχαν ανοίξει, είχαν πετάξει τα μάρμαρα και είχαν ανοίξει και τα φέρετρα (σ.σ. οι φωτό του trikalavoice.gr  είναι από το πρωινό της Τετάρτης οπότε και οι Μεγαλοκαλυβιώτες προσπάθησαν να επισκευάσουν τους τάφους).
Από τους κατοίκους των Μεγάλων Καλυβίων υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων.



Εμείς μάλλον ακόμη και τώρα θεωρούμε πιο θεαματική την είδηση τρακαρίσματος αγροτικού πάνω σε οικογενειακό τάφο στον μαγευτικό νομό της Ηλείας, αλλά παρ’ όλα αυτά μπράβο στα Τρίκαλα για την προσπάθεια.

http://luben.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια: