Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Ανοικτή επιστολή του Παναγιώτη Ξέρα προς τον Δήμαρχο Ζηρού."Ανακόλουθος με τις προεκλογικές του εξαγγελίες και δεσμεύσεις ο Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής" Ανακόλουθος με τις προλογικές του εξαγγελίες και δεσμεύσεις  ο Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής

Ενώ προεκλογικά ο Δήμαρχος Ζηρού μας μιλούσε για:
                                                                                
-Βελτίωση της αισθητικής εικόνας και λειτουργικότητας των κοινοχρήστων χώρων της πόλης μας  
-Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των κάτοικων και των επισκεπτών της πόλης.
-Ασφάλεια και προστασία της κίνησης των πεζών στους κοινοχρήστους χώρους και ειδικότερα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ηλικιωμένοι, παιδιά, συνοδοί βρεφικών αμαξιδίων, κ.λπ.) ,
σήμερα εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων διότι είναι αδύναμος να απαντήσει στις αιτήσεις και καταγγελίες που κάνουμε για παρανομίες από επιχειρηματίες  που με ασυδοσία τοποθετούν αυθαίρετα τραπεζοκαθίσματα  κλείνοντας  πεζοδρόμια  και δρόμους.
Ας μην δηλώνει τώρα αναρμόδιος ο Δήμαρχος και ας μας απαντήσει σε συγκεκριμένη αίτηση (καταγγελία) που κάναμε τις 20 Σεπ. 2016,  γιατί δεν μας ανοίγει τον δρόμο προς το κατάστημά μας που αυθαίρετα καταλήφθηκε με τραπεζοκαθίσματα.
Γιατί κύριε Δήμαρχε  δεν αφήνετε την τεχνική υπηρεσία του Δήμου (Πολεοδομία) να λειτουργήσει  νομότυπα  ???

Γιατί δεν στηρίζετε νόμιμες ενέργειες και την Δημοτική περιουσία αλλά τέτοιες παραβάσεις και εκτίθεστε επανειλημμένος. Η παρεμπόδιση της διέλευσης και της ομαλής κυκλοφορίας των πεζών σ αυτόν τον δρόμο είναι οφθαλμοφανής  Πού κωλύεστε κύριε Δήμαρχε  ???          

 Ξέρας Παναγιώτης, επιχειρηματίας ( κατάστημα στη κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας).

 Επισυνάπτω την αίτηση (καταγγελία) και το απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος
     


Δεν υπάρχουν σχόλια: