Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών ''Γενηματάς'', θα ψάλει τα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος



Το πρόγραμμα των επισκέψεων είναι

1. Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 11.00' Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.
2. Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 11.00', στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών ''Γεννηματάς''
3. Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 10.00' Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα, στο Προεδρικό Μέγαρο. στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
4. Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 11.00', στο Μέγαρο Μαξίμου, στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η Χορωδία της ΠΣΕ, θα συνοδεύεται εδώ και από το Χορευτικό των Νέων της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής ''Το Κούγκι''.
Σε 2 επισκέψεις, θα συνοδεύει η ηπειρώτικη κομπανία ''Οι Λαλητάδες'' και στις άλλες 2 η ηπειρώτικη κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου





Και για να μην ξεχνιόμαστε για τη διαχρονικότητα της ΠΣΕ. Δημοσιοποιούμε 3 φωτογραφίες, από τα ''μακρινά'' Χριστούγεννα του 2009, που η Χορωδία της ΠΣΕ,έψαλε τα Κάλαντα, στα γραφεία της Κουμουνδούρου, στο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΣυνασπIσμού της Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΑΊΟ ΠΟΥ Ο ΚΩΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ; .ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΗΣ...
ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ...

ΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΥΠ ΥΠΟΔΕΙΞΗΝ.

ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΗ.

ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ
ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ.

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ...ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Ο Κ ΚΩΝΗΣ

έλεος!!!

ROMIANEWS είπε...


Η ανάρτηση είναι Δελτίο Τύπου της Πανηπειρωτικής. Πρέπει να γνωρίζεις ότι έχω αποχωρήσει από την Πανηπειρωτική,αλλά βρίσκομαι πάντα στο πλευρό των απόδημων Ηπειρωτών και των Ηπειρωτικών Αδελφοτήτων και Συλλόγων. Άλλο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και άλλο Ήπειρος.
Επειδή με ανάγκασαν να απομακρυνθώ από τα διοικητικά της Πανηπειρωτικής, δεν σημαίνει ότι δεν θα συμμετέχω και στις εκδηλώσεις της. Είμαι πρώτα Ηπειρώτης.