Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Παναγιώτης Ξέρας: Αόριστες υποσχέσεις πήραμε από τον Δήμαρχο Ζηρού σχετικά με τον αυθαίρετο κλείσιμο δρομων και πεζοδρόμιων στο κέντρο της πόλης μας

 Στην ανοικτή επιστολή του Παναγιώτη Ξέρα(δείτε εδώ) , απάντησε ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νίκος Καλαντζής (την δημοσιεύουμε παρακάτω ) .


 Σήμερα ο κ.Παναγιώτης  Ξέρας επανέρχεται με νέα επιστολή η οποία έχει δημοσιευθεί από νωρίς  στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο.

Αναδημοσιεύουμε:

Δεν ζητήσαμε από τον δήμαρχο να μας απολογηθεί για το έργο και το χρονοδιάγραμμα της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας.  Καμία σχέση δεν έχει το έργο της ανάπλασης με το πρόβλημά μας.
Η καταγγελία /αναφορά  μας σχετίζεται με την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου και με την παρακώλυση της ελεύθερης χρήσης και προσπέλασης του συγκεκριμένου δρόμου,  ωσότου υλοποιηθεί το έργο ανάπλασης .
Δυστυχώς παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες / αναφορές μας προς τον Δήμαρχο Ζηρού, μέχρι σήμερα κάτω από την μύτη του Δημάρχου και υπό την ανοχή των αρμόδιων Αντιδημάρχων και Υπηρεσιών του Δήμου  λαμβάνει χώρα εκεί μια ενέργεια προκλητική, η οποία αποτυπώνει τον ατομισμό και την θρασύτητα κάποιων επιχειρηματιών ….. Να κάνουν αυτοί την δουλίτσα τους και για τα παρακείμενα καταστήματα και τους υπόλοιπους πολίτες δε τους ενδιαφέρει.
Ζητάμε από τον Δήμαρχο να μάς ανοίξει άμεσα τον δρόμο προς το κατάστημά μας και να αποκαταστήσει το σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης των πεζών, των Ατόμων με Αναπηρία και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ηλικιωμένων, παιδιών, συνοδών βρεφικών αμαξιδίων, κ.λπ.) λόγω του μπλοκαρισμένου από τραπεζοκαθίσματα δρόμου.
Πιστεύω και εσείς κ. Δήμαρχε αν καταγγέλλατε ότι παράνομα σας έκλεισαν την πρόσβαση και τον δρόμο έξω από το κατάστημά σας στην γέφυρα Καλογήρου δεν θα συμβιβαζόσασταν με μια απάντηση από την Υπηρεσία ότι θα διευθετηθεί το πρόβλημά σας οριστικά όταν συνδεθεί  η Πρέβεζα με την Ιόνια οδό  στο σημείο αυτό.

Ξέρας Παναγιώτης, επαγγελματίας ( κατάστημα στη κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας).


romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: