Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Προκαλεί με την ελληνική σημαία που αφαίρεσε στη Χειμάρρα


Ως λάφυρο περιφέρει την ελληνική σημαία που απομάκρυνε από σπίτι στη Χειμάρρα ο ακραίος εθνικιστής Κοσσοβάρικης καταγωγής Ταχίρ Βέλιου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που τον περασμένο Αύγουστο, θέλησε να περάσει τα σύνορα στην Κακαβιά, όμως κρίθηκε ανεπιθύμητος στη χώρα μας.
Ο ίδιος παρουσιάζεται ως πρόεδρος του εξτρεμιστικού κόμματος «Κίνημα για Ενωμένη Αλβανία» και με την άνεση που έδρασε στην Χειμάρρα, κινείται και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων, ενώ η προσωπική του σελίδα στο Facebook κατακλύζεται από αναρτήσεις με ανθελληνικό και αντισερβικό περιεχόμενο.
Λίγες ώρες μετά την επιχείρηση που οργάνωσε και στην οποία μετείχαν κι άλλα άτομα για την απομάκρυνση της Ελληνικής σημαίας από σπίτι κοντά στο φρούριο της Χειμάρρας, προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση.
Παρουσιάζει ως λάφυρο την σημαία που αφαιρέθηκε σχολιάζοντας ότι «αυτό είναι το κουρέλι που απομακρύνθηκε από το φρούριο της Χειμάρρας.
Αποκαλεί δε τους Έλληνες εισβολείς και κατακτητές που διέπραξαν γενοκτονία σε βάρος της Αλβανίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα γεγονότα των τελευταίων εικοσιτετραώρων δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την Κυβέρνηση Ράμα ούτε βέβαια καταδίκη της δράσης των ακραίων κύκλων, οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί μετά και την εθνικιστική ρητορική του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: