Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας θα συμμετέχει στο 1ο Santa Bike Arta, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016







Δελτίο τύπου
Το Μουσικό Σχολείο Άρτας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 θα συμμετέχει στο 1ο Santa Bike Arta, μια γιορτινή ποδηλατοβόλτα αλληλεγγύης, που θα ξεκινήσει στις 3:30 μμ από την Πλατεία Αγίου Δημητρίου για να καταλήξει στο Παραμυθένιο Κάστρο των Χριστουγέννων.
Στη δράση που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας, Π.Κ.Ε.Κ.Α.Ε.Α. «Αγία Θεοδώρα», οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου θα προσφέρουν μια μικρή συναυλία με θέμα την αγάπη και την αλληλεγγύη για τα παιδιά με τίτλο: Για τα παιδιά του κόσμου’. Οι μαθητές του Μουσικού Λυκείου, έντονα ευαισθητοποιημένοι πάνω σε κοινωνικά θέματα, και εμπνευσμένοι από τον σκοπό της δράσης, αποφάσισαν να προσφέρουν με χαρά, ακόμα και τον ελεύθερό τους χρόνο για να πραγματοποιηθεί η μικρή αυτή συναυλία. Η βασική προετοιμασία της συναυλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος των Μουσικών Συνόλων Ελεύθερης Έκφρασης, ένα μάθημα ιδιαίτερα δημιουργικό.
Το Μουσικό Σχολείο Άρτας ευχαριστεί τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας για την πρόσκληση και την ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα, το Επιμελητήριο Άρτας για την πρόσφορά της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων όπου πραγματοποιήθηκαν κάποιες από τις πρόβες και το Σύλλογο «Αγία Θεοδώρα» για την πολύτιμη προσφορά του στην τοπική κοινωνία.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στην επιτυχία της δράσης και παραφράζοντας το τραγούδι της Ελένης Βιτάλη «Το ποδήλατο», που αποτελεί και το κεντρικό τραγούδι της συναυλίας, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί:
«Πολλά μικρά, μικρά ποδήλατα, και άλλα τόσα μικρά παιδιά,
βγήκαν στον δρόμο για καλό σκοπό, Αγιοβασίληδες και ξωτικά.
Δεν είναι δράκος, δεν είναι γίγαντας, δεν είναι τίποτε καλέ τρομακτικό
είναι ο Π.Ο.Α. με τα ποδήλατα και τα παιδιά απ’ το Μουσικό»

Οι μαθητές του Μουσικού Λυκείου Άρτας
Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:
Παναγιώτης Γιαννούτσος
Μιχάλης Ντέμσιας
Άγγελος Σταθόπουλος
Διονύσης Παπαστέργιος



Δεν υπάρχουν σχόλια: