Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Προκήρυξη της ΠΣΕ για ενοικίαση-παραχώρηση των κυλικείων του Σταδίου του Ταε Κβο Ντο και παραχώρησης εκμετάλλευσης καντίνων εκτός του Σταδίου, το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου 2016, διενέργειας του ''Πανηπειρώτικο Πανόραμα 2016''





Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προτάσεις για την ανάληψη του έργου εστίασης εντός του χώρου του Σταδίου του Ταε Κβο Ντο, των θεατών και επισκεπτών, το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου 2016, ημέρες διενέργειας του «Πανηπειρώτικο Πανόραμα 2016», ως και του έργου εκμετάλλευσης καντίνων εστίασης εκτός του χώρου του Σταδίου, στον περιβάλλοντα χώρο.

Το «Πανηπειρώτικο Πανόραμα 2016» περιλαμβάνει ένα κύκλο εκδηλώσεων και δράσεων. Μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα του διημέρου ξεχωρίζουν:
- «Η Ανοιξη της παράδοσης» το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016. Μια μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών από όλη την Ελλάδα (Ναπολέων Δάμος, Λάκης Χαλκιάς, Γιώργος Μεράντζας και Σάββας Σιάτρας από την Ήπειρο, Νίκος Οικονομίδης από τα νησιά, «Χάλκινα της Κοζάνης» του Δημήτρη Κώτσινα από την Μακεδονία, Βαγγέλης Δημούδης, Δημήτρης Αρβανίτης και Δημήτρης Μπάκος από την Θράκη, Φραγκίσκος Τζιωτάκης από Κυκλάδες, Κουδουνάτοι και Γλεντιστάδες από την Λέσβο, Αλέξανδρος Παπαδάκης από την Κρήτη). Πάνδημος χορός!
- η «Πίτα του Ηπειρώτη» την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στις 10 πμ, με τη συμμετοχή χιλιάδων χορευτών, δεκάδων χορευτικών ομίλων, από τους συλλόγους των αποδήμων Ηπειρωτών σε όλη την Ελλάδα, σε μια πανδαισία της μουσικοχορευτικής μας παράδοσης με τιςς πιο άξιες κομπανίες και τους ερμηνευτές μας. Μετά την παρουσίαση των χορευτικών θα ακολουθήσει πάνδημο γλέντι ως το απόγευμα!
- έκθεση Ηπειρωτών παραγωγών και προϊόντων (όλο το διήμερο)
- έκθεση των φορέων της Αποδημίας (όλο το διήμερο)
- έκθεση εικαστικών και φωτογραφίας (όλο το διήμερο)
- έκθεση βιβλίου και τύπου (όλο το διήμερο)
- κινηματογραφικό αφιέρωμα «Ήπειρος, Ηπειρώτες και κινηματογράφος» / προβολές και συζητήσεις
- ανοιχτή συζήτηση για την προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς - από το Γεφύρι της Πλάκας μέχρι τα ηπειρώτικα πανηγύρια (Σάββατο το απόγευμα)
- ανοιχτή συζήτηση για το διατροφικό ζήτημα και τη σχέση του με την Ήπειρο (Κυριακή το απόγευμα)
- ανοιχτό φόρουμ νεανικής δημιουργίας (Κυριακή 7 απόγευμα-βράδυ), ένα βήμα προβολής μουσικών σχημάτων νέων αποδήμων, χωρίς όρους και όρια ηχοχρωμάτων.


Στον εσωτερικό χώρο του Σταδίου, θα υπάρξουν 2 κυλικεία εστίασης, ενώ για τον περιβάλλοντα χώρο θα αναδειχθούν μέχρι 3 εργολάβοι-καντινιέρηδες.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις και άδειες που ορίζονται από την ειδική νομοθεσία εκμετάλλευσης χώρων εστίασης και κυλικείων για τους εσωτερικούς χώρους του Σταδίου και καντινών για τον περιβάλλοντα χώρο, που θα προσκομίσουν με την κατάθεση της οικονομικής προσφοράς τους.
Ο ενδιαφερόμενοι για τα κυλικεία εσωτερικών χώρων και τις καντίνες κατά την κατάθεση των προσφορών τους θα προτείνουν για το ενοίκιο παραχώρησης, πρόταση εκχώρησης ποσοστού των εισπράξεων των ταμειακών μηχανών τους επί τοις % στην ΠΣΕ, ή πάγιο ποσό ενοικίου. 
Η αξιολόγηση των ενδιαφερομένων θα γίνει με βάση το καταβαλλόμενο ενοίκιο και το τιμοκατάλογο των προσφερομένων ειδών εντός και εκτός του Σταδίου.
Για αυτό οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να καταθέσουν πλήρες τιμοκατάλογο όλων των προσφερόμενων ειδών εστίασης, που μαζί με το προσφερόμενο ενοίκιο, θα αποτελέσουν στοιχεία για την ανάδειξη των μειοδοτών ανάληψης του έργου
Οι προσφορές μαζί με τα δικαιολογητικά, θα κατατεθούν στα γραφεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στην πλατεία Κοτζιά, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 14.00',
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο μέλος του Προεδρείου της ΠΣΕ και μέλος της επιτροπής Αξιολόγησης των προσφορών Κώστα Κωνή, τηλέφωνο 6944180264 και e-mail koniskostas@hotmail.com ή στη γραμματεία της ΠΣΕ, τηλέφωνα 2103243823 και 2103231137.

H Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού για την εκετάλλευσης των χώρων εστίασης του ''Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: