Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

O Παργινός ράπερ TUS απαντά σε αυτούς που τον αποκαλούν «Αλβανό» και δείχνει την εκ Πρεβέζης ταυτότητά του!

tus1


Στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι είναι Αλβανός και κρύβει την καταγωγή του απαντά ο Παργινός ράπερ TUS, κατά κόσμο Χρήστος Τούσης και δίνει στη δημοσιότητα για πολλοστή φορά την ταυτότητά του, η οποία έχει εκδοθεί στην Πρέβεζα.

«Το ότι με αποκαλούν Αλβανό, ούτε με θλίβει, ούτε με χαροποιεί, γιατί δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε τοπικιστής. Θεωρώ ότι ο κόσμος για όλους έχει να πει κάτι που δεν ισχύει, μόνο και μόνο για να ιντριγκάρει. Ο ένας καλλιτέχνης θα είναι ναρκομανής, ο άλλος ομοφυλόφιλος, το τρίτος αλλοδαπός. Και όλα αυτά τα λένε γιατί είναι κατρακριτέα στη χώρα που ζούμε από τους περισσότερους. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που αποστασιοποιούμαι από τα ΜΜΕ. Πιο πολύ νοιάζονται για τη σεξουαλικότητα, την καταγωγή και τις ενδεχόμενες αδυναμίες σου παρά για τη δουλειά σου», λέει, στο περιοδικό «You», ο ράπερ.

Παρά την επιτυχία που σημειώνουν τα τραγούδια του, ο TUS δεν κρύβει το παράπονό του για όσα είδε στην μουσική βιομηχανία και τη showbiz: «όταν ήμουν σκληρός ράπερ, μόνος και αβοήθητος, όλοι μου έλεγαν πόσο καλός είμαι και κανένας δεν με στήριξε ποτέ», αναφέρει και προσθέτει: «πορευόμουν πάντα με αυτό που έλεγε ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης: "ανάμεσα στο χρήμα και στη δόξα διαλέγω το χρήμα, γιατί η δόξα με κάνει να κινούμαι στα πλαίσια που εκείνη θέλει"».

Τέλος, ο ράπερ δηλώνει single και παραδέχεται ότι πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του, ωστόσο, καμία δεν κατάφερε να τον «αγγίξει».

Μάλιστα επειδή έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο ο TUS ανέβασε την ταυτότητά του στο Τουίτερ πριν χρόνια έτσι για να απαντήσει σε αυτούς που δεν τον πάνε !!    


 Εμείς σε λατρεύουμε TUS  !!!!!

tuss


Δείτε τα video




Δεν υπάρχουν σχόλια: