Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Φουντώνουν» και πάλι τα σενάρια για φύλαξη μεταναστών στο στρατόπεδο Φιλιππιάδας.


Στο προσκήνιο ξανά το στρατόπεδο «Πετροπουλάκης» στην Φιλιππιάδα καθώς «φουντώνουν» και πάλι τα σενάρια για το ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι υποψήφιος για τη δημιουργία Κέντρου Φύλαξης Μεταναστών στην Ήπειρο, τη στιγμή μάλιστα που ο δήμος Ζηρού, περιμένει την τελική υπογραφή για την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την οριστική απόδοση του στρατοπέδου στο γειτονικό Δήμο.

Προβληματισμένος για την καθυστέρηση είναι ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτρης Γιολδάσης και σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ενημέρωσε ότι η απάντηση του υπουργείου σε επιστολή που έστειλε τον Αύγουστο και ζητούσε διευκρινήσεις για τους λόγους που καθυστερεί να υπογραφεί η τελική απόδοση του στρατοπέδου δεν τον ικανοποίησε.

Σύμφωνα με τον κ. Γιολδάση το υπουργείο «δικαιολογούσε» την καθυστέρηση στις συνεχείς αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου. 

«Σήμερα, τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν είναι δεδομένο» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ζηρού ενώ σχετικά με τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι μικτό κλιμάκιο αξιωματούχων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης επισκέφτηκε το στρατόπεδο «Πετροπουλάκης» στη Φιλιππιάδα και επιθεώρησε τους χώρους, ο κ. Γιολδάσης υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: