Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο Χατζηαβάτης της συγκυρίας.



Αφιερωμένο σ΄ όλους αυτούς που έχουν πάρει παραμάσχαλα τον σύγχρονο .Χατζηαβάτη, που κυκλοφορεί με το όνομα «Ρουμελιώτης» και ρυπαίνει την πιάτσα μ΄ ένα σωρό μαλακίες, που αραδιάζει.
Το ό,τι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν θέλει, δα και πολύ τεκμηρίωση, μιας κι ο συγκεκριμένος αχυράνθρωπος, εμφανίζεται σήμερα να υποστηρίζει τα ακριβώς αντίθετα, απ΄ όσα έλεγε λίγους μήνες πριν.
Η αφιέρωση αφορά, όπως είπα, τ΄ αφεντικά του εν λόγω γελοίου τύπου, που είτε τούδωσαν δουλειά, είτε του εκδώσανε βιβλίο, αλλά και τα μαλακιστήρια του Σαββατοκύριακου, που βιάζουν, ποικιλοτρόπως, την επικαιρότητα, μέσα από το κανάλι της διαπλοκής.
Η parapolitiki βρήκε και μπουμπούνιξε στο you tube, μια συνέντευξη του τότε εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, στο Flash και τους Γιώργο Κύρτσο και Κάτια Μακρή.
Είμαστε στις 8 Νοέμβρη του 2010, ο Στρος Καν έχει έλθει στην Ελλάδα κι ο μετέπειτα «κατήγορος» του Γ. Παπανδρέου, μιλάει για όλα : το Μνημόνιο (που τώρα αμφισβητεί), τα προβλήματα της χώρας, τα μέτρα και τα πρώτα αποτελέσματα τους, τη διαχρονική ατολμία των πολιτικών και το πολιτικό θάρρος του Γιώργου κι άλλα πολλά και, άκρως, ενδιαφέροντα.
Πατήστε κι ακούστε τον. Μπορεί να φρίξετε, αλλά αξίζει τον κόπο !..

Δεν υπάρχουν σχόλια: