Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σφοδρή καταγγελία Καρχιμάκη κατά Μαυραγάνη-Ο υφυπουργός αποδεσμεύει δεσμευμένες καταθέσεις μεγαλοπαραβατών σε βάρος του Δημοσίου. Δυσαρεστημένοι επιχειρηματίες ενημέρωσαν σχετικά το κλιμάκιο της Τρόικας στην Αθήνα.


Νέο χτύπημα-καταγγελία μέσω Facebook από τον Μιχ. Καρχιμάκη κατά του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες για τις "πρωτοβουλίες" του υφυπουργού ενημερώθηκε από επιχειρηματίες που βιώνουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και το κλιμάκιο της Τρόικας στην Αθήνα. Ο Μαυραγάνης μόνος του μπορεί να τινάξει το Μαξίμου στον αέρα!

" Aποδεσμεύει δεσμευμένες καταθέσεις μεγαλοπαραβατών σε βάρος του Δημοσίου ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.
Κ.υφυπουργε Οικονομικων,μηπως μπορειτε να απαντησετε, σε ποιες εταιρειες,που ειναι μεγαλοφοροπαραβατες,προβηκατεσε αρση δεσμευσεων,εταιρικων και προσωπικων λογαριασμων σε τραπεζες; ο κ.οικονομικος εισαγγελεας μηπως θαπρεπε να ψαξει αφου συστεγαζεται στο ιδιο κτιριο με τοΣΔΟΕ
καιτην επιτροπη για το ξεπλυμα χρηματος απο εγκληματικες δραστηριοτητες,ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ καποιες επιχειρησεις μεγαλοφοροπαραβατων που φερεται να αποφασιζει ο υφυπουργος την αρση των δεσμευσεων των λογαριασμων τους ηταν πελατες σε εταιρεια παροχης συμβουλευτικων υπηρεσιων που λεγεται οτι ο κ.υφυπουργος ηταν γενικος διευθυντης για φορολογικα θεματα;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: