Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Περισσότεροι από 30 μαθητές και μαθήτριες προερχόμενοι από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, παρακολουθούν δωρεάν μαθήματα σε φροντιστήρια της πόλης της Πρέβεζας.


Περισσότεροι από 30 μαθητές και μαθήτριες προερχόμενοι από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, παρακολουθούν δωρεάν μαθήματα σε φροντιστήρια της Πρέβεζας.που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στην συγκεκριμένη δαπάνη. 

Τα δωρεάν μαθήματα γίνονται με απόλυτη εχεμύθεια για τους μαθητές που συμμετάσχουν σε αυτά και υλοποιήθηκαν χάρη στην συντονισμένη προσπάθεια του Δήμου, του Τμήματος Πρόνοιας και της Ένωσης Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Πρέβεζας. 
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας Γιώργος Φραγκούλης ευχαριστεί θερμά εκ μέρους του Δήμου Πρέβεζας τα φροντιστήρια «Νέο», «Σύχρονο», «Θεωρητικό», «Μάθηση», «Παιδεία» καθώς και το φροντιστήριο Βιολογίας Φοίβος Κολιοπάνος , την Ένωση Φροντιστών , το Τμήμα Πρόνοιας και όλους όσοι συνέβαλλαν στην επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού. 
«Η Πρέβεζα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πράξη το πνεύμα αλληλεγγύης σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, δίνοντας τη δυνατότητα σε οικογένειες που έχουν πληγεί βάναυσα από την οικονομική κρίση να μην στερήσουν από τα παιδιά τους το δικαίωμα στην γνώση» τονίζει ο κ.Φραγκούλης, συμπληρώνοντας ότι ο Δήμος αναζητά-με την πολύτιμη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας- τρόπους για να διευρύνει ακόμη περισσότερο την υποστήριξη του προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Δημοτικό Ραδιόφωνο Πρέβεζας
http://www.epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: