Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Έκτακτη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής με θέμα την επιχειρoύμενη ιδιωτικοποίηση του Ζαππείου Μεγάρου


Προς
Τους Προέδρους και τα Δ.Σ. των
Αδελφοτήτων – Ομοσπονδιών – Συλλόγων

Το ΔΣ της ΠΣΕ, συνήλθε έκτακτα την Τετάρτη 9-10-2019 και συζήτησε την κατάσταση στα μεγάλα Ηπειρωτικά κληροδοτήματα και ιδιαίτερα στο Ζάππειο. Παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κόνιτσας. Αποφασίστηκε ομόφωνα να συγκληθεί έκτακτα το Γενικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας.
Κατόπιν τούτων, και
Σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. ε του καταστατικού της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, προσκαλούνται οι πρόεδροι ή οι αναπληρωτές τους, των οργανώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, όπως παραβρεθούν και συμμετάσχουν στην έκτακτη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου την Τετάρτη 23-10-2019 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος και ενόψει της αναβολής της Δίκης, εκτός από όσους προβλέπει το καταστατικό καλούνται οι Ηπειρώτες:
Αρχηγοί κομμάτων, Υπουργοί, πρώην Υπουργοί, Βουλευτές, πρώην Βουλευτές, Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι και πρώην Πρόεδροι ΠΣΕ.
Η συγκεκριμένη πρόσκληση αφορά όλα τα Κόμματα και τον Ημερήσιο και Περιοδικό Τύπο.
Θέματα:
  1. Κληροδοτήματα – Ζάππειο Μέγαρο
  2. Ενημέρωση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος – Κιάμος                                  Σωτήρης Κολιούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: