Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Ημιμαραθώνιος Παπαδατών "Το μονοπάτι του Αγίου Κοσμά"!





 Γράφει η Αλίκη Νάσση

Πολλοί οι αθλητές που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της προέδρου του εκπολιτιστικού-μορφωτικού συλλόγου Παπαδατών, της δραστήριας και αγαπητής σε όλους, κυρίας Αυγέρη Φωτεινής, σήμερα το απόγευμα. 











Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του στην απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας, κύριος Στέργιος Γιαννάκης. Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και η ταλαντούχα ηθοποιός μας, κα Θεοδώρα Σιάρκου, ανέμεναν και χειροκροτούσαν την άφιξη των συμμετεχόντων αθλητών. 







Η μαθήτριά μας στο γυμνάσιο Ελπίδα Κατσάνου ή το "Βρακαζωνάκι μας", όπως το λέγαμε, αφού χειμώνα καλοκαίρι, ως άλλη Σπαρτιάτισσα, φορούσε το αυτό ένδυμα, ένα βερμουδάκι, συμμετείχε επίσης με την αντοχή και την αγωνιστικότητα που τη διακρίνουν και ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιδιαίτερα δύσκολη αυτή διαδρομή. 















Μακάρι αυτά τα νέα παιδιά με τη δύναμη της ψυχής και του σώματος να βρουν το δρόμο τους στο χώρο του αθλητισμού, γιατί, δυστυχώς, πολλά και μεγάλα ταλέντα χάνονται στην επαρχία, αφού η χώρα μας υστερεί και σ' αυτόν τον τομέα...
Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση να απονείμω κι εγώ ένα μετάλλιο και συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της.




Αλίκη Νάσση
Φιλόλογος-συγγραφέας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένταξη να εύλογατε τα γένια σας αλλά άλλους συμμετέχωντες εκτός από την νικήτρια δεν είχες? Οι άλλοι αδίκως αγωνιστικαν?

ROMIANEWS είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη που έστειλες το παραπάνω σχόλιο έχω να σου απαντήσω το εξής. Δεν ήμουνα στον αγώνα για να βγάλω φωτογραφίες. Όσες δημοσίευσα τις βρήκα στο facebook που τις είχαν ανεβάσει φίλοι και μερικές μου εστάλησαν στο e-mail του blog.Μπορούσες άνετα να στείλεις όσες φωτογραφίες ή κείμενο είχες για να δημοσιευτούν. Είχα πολλούς κολλητούς φίλους και συνάδελφους που αγωνίστηκαν, κέρδισαν από τις πρώτες θέσεις, αλλά σεν ανέβασα φωτογραφίες τους γιατί δεν μου στείλανε.