Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο Βενιζέλος κατάφερε να «διώξει» και τον Παναγιωτακόπουλο από το ΠΑΣΟΚ

panagiotakopoulos.jpg

«Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά και η ΝΔ του Βενιζέλου, δεν μας χωρούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας, στην οποία ηγείται ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ξεκαθαρίζει ότι «θα συνεχίσει να λειτουργεί και να προσπαθεί για την ανασύσταση της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης» και καλεί όλους τους φίλους και συντρόφους να συμμαετάσχουν σε αυτή.

 Το ερχόμενο φθινόπωρο θα διοργανώσει πανελλαδική συνδιάσκεψη για να αποφασίσει τα επόμενα βήματά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας, εδώ ...


ΣΗΜΕΊΩΣΗ του www.epikairo.gr :
O Παναγιωτακόπουλος δεν είναι ένας από τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ με τον οποίο, ιδεολογικά, διαφωνώ σε πολλά. Όμως, ένα είναι σίγουρο: Το συγκεκριμένο στέλεχος έχει αρχές, αξίες και μία σχέση ζωής με το ΠΑΣΟΚ. Αν μου έλεγε κανείς ότι ο Παναγιωτακόπουλος απείλησε με φυγή από το ΠΑΣΟΚ, θα ΄λεγε ότι είναι γνωστός γκρινιάρης και σκυλί που γαβγίζει αλλά δε δαγκώνει. Η σχέση του συγκεκριμένου με το ΠΑΣΟΚ είναι ερωτική, οπαδική, έχει κώδικα τιμής. Θα ΄βαζα στοίχημα ότι θα 'ταν ο τελευταίος που θα ΄φευγε από το ΠΑΣΟΚ.

Κι όμως· ο Παναγιωτακόπουλος έφυγε από το ΠΑΣΟΚ! Πρόκειται για άλλο ένα κατόρθωμα Βενιζέλου. Και να συμπληρώσω κάτι σε αυτό. Ο  Παναγιωτακόπουλος είναι γεννημένος για να δίνει μάχες. Κωλοπετσωμένος, γεμάτος εκλογές στην πλάτη του, κομματικά σκληροτράχηλος. Όσοι τον γνωρίζουν, θα στοιχημάτιζαν ότι δεν τελείωσε κάτι· μόλις άρχισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: