Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής πραγματοποίησε Αρτοκλασία και εκλογές την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. ΦΩΤΟ

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής «Ο Άγιος Βησσαρίων» ευχαριστούν όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας, που παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη Αρτοκλασία για τον εορτασμό του Πολιούχου και Προστάτη της γενέτειράς μας της πόλης μας Φιλιππιάδας, την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γρηγορούσας και Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Πλάκα – Μοναστηράκι.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού κ. Νίκος Καλαντζής δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αν και το επιθυμούσε πολύ να γιορτάσει μαζί μας τη μνήμη του προστάτη και πολιούχου της πόλης μας. Μέσω της επιστολής που μας έστειλε μας ευχήθηκε ο Άγιος Βησσαρίωνας να μας δίνει δύναμη στον καθένα ξεχωριστά και να δείχνει σε όλους μας το σωστό δρόμο για την ευημερία, την προκοπή και την προοπτική.

Για την πόλη μας αποτελείτε ζωντανό και ενεργό κομμάτι. Είσαστε οι καλύτεροι πρεσβευτές μας που σε δύσκολες συνθήκες διατηρείτε ζώσα την παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Σας ευχαριστούμε γι΄ αυτό και σας αξίζουν συγχαρητήρια

 Είναι θετικό αλλά και αναγκαίο η καρδιά της Φιλιππιάδας, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Ζηρού να χτυπάει δυνατά σε κάθε γωνιά της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. Σ΄ αυτή την κομβική και κρίσιμη περίοδο η ενδυνάμωση Συλλόγων και φορέων είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις Αρχαιρεσίες και καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε σας προσπάθεια.

Συγχαρητήρια, χρόνια πολλά και πάλι και καλή θητεία στα νέα μέλη.

Επίσης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας & πρ. Υφυπουργός Εργασίας κ. Κώστας Μπάρκας που είναι και μέλος του Συλλόγου μας και ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης. Με επιστολή τους μας ευχήθηκαν η Χάρη του Αγίου να μας προστατεύει και να μας χαρίζει σε όλους μας Υγεία και όλα τα καλά του Θεού.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

Οι π. Πρόεδροι του Συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνος Κώνστας & ο Δημοσιοργάφος

κ. Γεώργιος Κολοβάτσιος.

Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. της Αδελφότητας Ρωμιάς Πρέβεζας κ. Θωμάς Πάσχος και μέλη της Αδελφότητας.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Αεροπορείας κ. Βησσαρίων Βέργος

π. Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ο κ. Νικόλαος Γεωργιάδης, κ. Φώτης Δέμιτσας,η κ. Ολυμπιάδα Μήτσου-Τασιούλα και η κ. Μαρία-Μάρθα Κώστα. Επίσης π. μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Γεωργία Κωστοπούλου-Γεωργιάδη και κ. Ελένη Ρούκου.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας πρόσφερε Άρτο και καφέ σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια άρχισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Η Πρόεδρος Τζένη Κωστούση διάβασε τον Διοικητικό Απολογισμό της διετίας 2019-2021 και ακολούθησε ο Οικονομικός Απολογισμός από την Ταμία κ. Μαρία Μπερτσιά και η Έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής από τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής κ. Νικόλαο Γεωργιάδη. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου μέσα από προτάσεις και αντιπαραθέσεις βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για την βιωσιμότητα και την ανανέωση του Συλλόγου.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γ.Σ. η Εφορευτική επιτροπή διενήργησε τις Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.

Ο Άγιος βοήθειά μας!!!

ΦΩΤΟ: Τζένη Κωστούση

             Βαγγέλης Ευθυμίου



























































































































































































Για το Δ.Σ.   

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ(ΤΖΕΝΗ) ΚΩΣΤΟΥΣΗ                                  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: