Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Χθες το βράδυ το Περιστέρι ψήφισε ΖΗΚΟ ΚΟΝΤΗ!!! ( Βίντεο - Φωτο).






Η χθεσινοβραδινή συνάντηση φίλων του προέδρου των Ηπειρωτών Περιστερίου, φίλου Ζήκου Κόντη, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με τον Θεόδωρο  Παχατουρίδη, εξελίχθηκε σε πραγματική διαδήλωση και έκλεισε σαν παραδοσιακό Ηπειρώτικο πανηγύρι.
Τον Ζήκο τίμησε με την παρουσία του ο ίδιος ο κ. Παχατουρίδης ο οποίος του  ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του, ότι "ο Ζήκος Κόντης είναι παιδί της παράδοσης και της εργατιάς".
Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στο πλήθος των παρευρισκομένων. "Όση δύναμη θα του δώσετε με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου πάλι σε εσάς θα επιστρέψει".
Ο κ. Ζήκος Κόντης πήρε και την ευχή του Πατριάρχη ( της Ηπειρώτικης μουσικής), Πετρο-Λούκα Χαλκιάς που παραβρέθηκε στη χθεσινή συνάντηση.
Τον αγωνιστή της ζωής αλλά και της Ηπειρώτικης παράδοσης Ζήκο Κόντη τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι  και συνυποψήφιοι, αλλά και μεγάλος αριθμός μελών προεδρείων αποδημικών Ηπειρωτικών οργανώσεων του λεκανοπεδίου.
Η κομπανία του μάγου του κλαρίνου Δόκιμου Χαραλάμπους ανέβασε το κέφι και τον ενθουσιασμό για την εκλογική επιτυχία του φίλου μας στα ύψη. Φαγητό, ποτό και γλυκά πλουσιοπάροχα. Σκεφθείτε τί έχει να γίνει μόλις εκλεγεί και Δημοτικός Σύμβουλος. Την πλατεία μπροστά από την επιχείρισή του που χθες συμβολικά ονομάστηκε σε "Πλατεία Ζήκου", θα την μετατρέψουμε σε ένα απέραντο χοροστάσι.
Χθες το βράδυ οι κάτοικοι του Περιστερίου δείξανε την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Ζήκου Κόντη. Τώρα απομένει η εμπιστοσύνη, η αγάπη  και η υποστήριξη να μετατραπεί σε ψήφο!!!
Φηφίζουμε ΚΟΝΤΗ ΖΗΚΟ, γιατί κάθε Δήμος έχει ανάγκη τον Ηπειρώτη του















































































































































































Φωτο- βίντεο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: