Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Μήνυμα στέλνουν οι 27 υποψήφιοι της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού”. “Την Κυριακή στηρίζουμε δυναμικά το Νίκο Καλαντζή”.


Την Κυριακή στηρίζουμε δυναμικά το Νίκο Καλαντζή”. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι 27 υποψήφιοι της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού” που δεν εξελέγησαν, απευθύνοντας ανοιχτό προσκλητήριο.

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους συνδημότες να 'σφραγίσουν' την Κυριακή τη νίκη της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού” με τη δυναμική στήριξη και την ψήφο στον Δήμαρχο, Νίκο Καλαντζή, απευθύνουν με κοινή ανακοίνωση οι 27 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού που δεν εξελέγησαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας, αναφέρουν:

Αγαπητές μας συνδημότισσες
Αγαπητοί μας συνδημότες
Θέλουμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το Δήμου Ζηρού» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου 2019.
Το ποσοστό που λάβαμε πλησιάζει το 49% και για λίγες ψήφους δεν ανέδειξε την παράταξή μας νικήτρια από την πρώτη Κυριακή.
Κατανοούμε το μήνυμα και σεβόμαστε απόλυτα το αποτέλεσμα.
Το πρώτο μεγάλο βήμα για τη συνέχιση της πορείας έγινε.
Αγαπητές φίλες
Αγαπητοί φίλοι,
Σε λίγες μέρες θα ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του Δημάρχου που θα αναλάβει τις τύχες του Δήμου Ζηρού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Προσερχόμαστε στις κάλπες έχοντας επίγνωση της ατομικής ευθύνης για τον Δήμαρχο που όλοι μαζί θα επιλέξουμε.
Με την κρίση σας ενεργή δώστε τη δύναμη στον Νίκο Καλαντζή να συνεχίσει το έργο που οδηγεί στη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.
Εμείς, δεσμευόμαστε ότι συνεχίζουμε τον αγώνα, για τη Νίκη την Κυριακή, για να προχωρήσει, ο τόπος μας μπροστά.
Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, ψηφίζουμε για Δήμαρχο, τον Νίκο Καλαντζή”!


Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού

«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το Δήμου Ζηρού»

Αυγέρη Φωτεινή, Παπαδήμα Μαριλένα, Κώστας Δημήτριος, Στασινού Θεοχάρη Θεοδοσία, Σιντόρης Ευθύμιος, Νταλαμάγκας Δημήτριος, Πλόσκα Όλγα, Παππά Αγλαΐα, Σφρίντζερη Άννα, Καραπάνου Αναστασία, Γιανγκούλα Παναγιώτα, Πάνος Πελοπίδας, Δρυμούζης Νίκολαος, Ζυγούρης Βασίλειος, Γιαννακού Σπυριδούλα, Μπέλλου Ελένη, Γεωργάνου Ελένη, Μπαλάφα Ευαγέλου Θεοφανω, Παντούλας Χρήστος, Μαλέσκος Αναστάσιος, Τσολάκος Κων/νος, Καραμπίνη Λαμπρινή, Μπατσούλης Βησσαρίωνας, Μήτση Ευθυμία, Μίχα Βασιλική, Κατσάνου Σοφία, Καλδάνης Ξενοφώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: