Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Οι φήμες επιμένουν, η «Δωδώνη» διαψεύδει

Οι φήμες που έχουν φουντώσει τους τελευταίους μήνες για πώληση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνης φουντώνουν, ωστόσο η εταιρία επίσημα διαψεύδει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.
Το τελευταίο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ) αναφέρει ότι είναι σε εξέλιξη οι συνομιλίες μεταξύ της Δωδώνης και της Ολλανδικής FrieslandCampina.
Η διαφορά μεταξύ των δύο βρίσκεται στο τίμημα καθώς οι Ολλανδοί δίνουν ένα ποσό της τάξης των 140 εκατομμυρίων το οποίο δεν ικανοποιεί τους Ρώσους.
Η Δωδώνη ωστόσο με επίσημη ανακοίνωσή της διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα που φέρουν την εταιρεία να βρίσκεται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της.
Αυτή την φορά μάλιστα υποστηρίζει ότι οι μέτοχοι της ΔΩΔΩΝΗ, η StrategicInitiativeFood, δεν είναι fund αλλά ιδιώτες μέτοχοι και ως εκ τούτου δεν υπάρχει συγκεκριμένη «ωρίμανση» στην επένδυσή τους.
Στην ανακοίνωση τονίζει ακόμη ότι η Διοίκηση της Δωδώνης έχει καταρτίσει πολυετές πλάνο ανάπτυξης και επενδύσεων και θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους που έθεσε εξ αρχής.

www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: