Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Η Αδελφότητα Αμμοτοπιτών Άρτας παρουσιάζει το βιβλίο του δημοσιογράφου Χρήστου Μέγα «ΑΝΑΠΙΑΣΜΑΤΑ – Μιλώντας για την Οικονομία με τα παιδιά μου», στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής

Αδελφότητα Αμμοτοπιτών Άρτας
«Οι Άγιοι Ανάργυροι»
Καποδιστρίου 12-Αθήνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα βιβλίο-αφορμή να μιλήσουμε για όσα μας καίνε: Οικονομία και
Δημογραφικό
Η Αδελφότητα Αμμοτοπιτών Άρτας με έδρα την Αθήνα παρουσιάζει το βιβλίο  του Δημοσιογράφου Χρήστου Μέγα στο Πνευματικό κέντρο της Πανηπειρωτικής  Συνομοσπονδίας Ελλάδας.
Η Οικονομία και το μέλλον του έθνους μας, δηλαδή το Δημογραφικό και η προοπτική των παιδιών μας πάντα αποτελούσαν τα συστατικά στοιχεία της δράσης και αποτελούν βασική μέριμνα της Αδελφότητάς μας. Και αυτό γιατί καταγόμαστε  από τις πιο φτωχές περιοχές της Ευρώπης, την Ήπειρο και την ορεινή Άρτα και γίναμε εσωτερικοί μετανάστες κυρίως για οικονομικούς-βιοποριστικούς λόγους.
Έτσι το βιβλίο του συγχωριανού μας Χρήστου Μέγα που καταπιάνεται ακριβώς με τα δύο αυτά ζητήματα, το μέλλον των παιδιών σε συνάρτηση με τις οικονομικές εξελίξεις και τις αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της πατρίδας μας, έρχεται και απαντά στις αγωνίες ολόκληρης της Αμμοτοπίτικης, Αρτινής και Ηπειρώτικης Αποδημίας.
Υπό αυτό το πρίσμα και θέλοντας να αναδείξουμε το έργο του χωριανού μας και μέλους της Αδελφότητας – κάτι που κάναμε και θα κάνουμε σε κάθε περίπτωση και στο μέλλον για κάθε ανάλογη προσπάθεια των χωριανών μας -  θέσαμε υπό την αιγίδα μας την παρουσίαση του Βιβλίο του: «ΑΝΑΠΙΑΣΜΑΤΑ – Μιλώντας για την Οικονομία με τα παιδιά μου» (Εκδόσεις Καμπύλη-Αθήνα 2018) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 18:00 στην αίθουσα  της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας (Κλεισθένους 15 Αθήνα, Πίσω από το παλαιό Δημαρχείο, Μετρό  Ομόνοια).
Θα ακολουθήσει κέρασμα με ηπειρώτικα καλούδια.
Θα είναι χαρά μας να τα πούμε από κοντά στις 24 Οκτωβρίου!
Ο Πρόεδρος                                                      Η Γραμματέας
Νίκος Μπόνιας                                                Ελευθερία Σιαμέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: