Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ο "δικός μας" Γιάννης από το κουπί στο Survivor!

Για τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου ετοιμάζει βαλίτσες ένα "δικό μας" παιδί και από τους κορυφαίους πρωταθλητές της χώρας. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost, στο Survivor που ξεκινά σε λίγες ημέρες, θα βρίσκεται ο Ολυμπιονίκης Γιάννης Τσίλης!
Ο Γιάννης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ώρες και θα ξεκινήσει το ταξίδι του, το οποίο φαίνεται ότι ήθελε πολύ να το κάνει.
Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταγωνιστής στα διεθνή κωπηλατικά δρώμενα ως μέλος στην τετράκωπο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Τον καμαρώσαμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου αλλά και στο Ρίο, με μετάλλια σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις και πάνω από όλα ένας εξαιρετικός χαρακτήρας.


Με ήθος και πάντα χαμηλών τόνων.
Αυτή την φορά θα τον δούμε σε έναν διαφορετικό ρόλο. Είναι σίγουρο όμως ότι και σ' αυτό το ταξίδι του, θα έχει την στήριξη των Ιωαννίνων κι όχι μόνο.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι θα μας καθηλώσει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, όπως άλλωστε το έχει κάνει τόσες και τόσες φορές με τις συμμετοχές του στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: