Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Κώστας Κωνής στον Prisma 91,6: “Παραμένω ενεργός πολίτης. Ίσως αξιολογηθώ για να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας, μέσω Κινήματος Αλλαγής”.





Ο Aντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστας Κωνής, μίλησε στον Prisma 91,6 το ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας, για τις δράσεις της Συνομοσπονδίας που ενώνει όλους τους Ηπειρώτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.


Αναφερόμενος στην πλούσια δράση του υπογράμμισε ότι έχει καθήκον να τιμήσει την εκτίμηση και την επιλογή των Ηπειρωτών στο πρόσωπο του, αναδεικνύοντας τον εδώ και χρόνια μέλος της διοίκησης της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, καθώς από την στιγμή που έχει πάρει την απόφαση να ασχοληθεί και με αυτό θεωρεί ότι είναι καθήκον να συμμετέχει στις δράσεις της οργανωμένης Ηπειρώτικης αποδημίας.

Ο Κώστας Κωνής έχει ανάμειξη στα θέματα της ηπειρώτικης αποδημίας, από τα φοιτητικά του χρόνια, όταν πρωτοήλθε για σπουδές από την Πρέβεζα στην Αθήνα και αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους Ηπειρώτες, απόδημους της Αττικής, αλλά και όλης της χώρας, καθόσον η συμμετοχή του στα δρώμενα των αποδήμων είναι συνεχής. Υπηρέτησε από διάφορες θέσεις ευθύνης την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος περίπου 15 χρόνια και την τελευταία 6ετία από την θέση του Αντιπροέδρου.


Αναφερόμενος στις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας στις επόμενες εκλογές αποτέλεσμα προσωπικής επιλογής του νέου κομματικού φορέα ''Κίνημα Αλλαγής'', απάντησε ότι αν θα είναι υποψήφιος ή όχι δεν μπορεί να το αξιολογήσει ο ίδιος, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Ωστόσο όπως είπε παραμένει ενεργός πολίτης και συμμετέχω στα δρώμενα αυτής της χώρας και ίσως αξιολογηθώ να είμαι υποψήφιος ξανά για βουλευτής στο Νομό Πρέβεζας μέσω Κινήματος Αλλαγής του οποίου είμαι και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του επικείμενου καταστατικού Συνεδρίου.

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη




Δεν υπάρχουν σχόλια: