Υλικά για 4 άτομα
500γρ. λαβράκι φιλέτο χωρίς δέρμα
(κομμένο σε μικρούς κύβους)
25γρ. πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
25γρ. κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
50γρ. αγγούρι ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ.. σ. κόλιανδρο φρέσκο
Αλάτι –κόκκους κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε τα κυβάκια
του ψαριού και τα περιχύνετε με το χυμό
λεμονιού. Αφήνετε το ψάρι σκεπασμένο
να μαριναριστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Βγάζετε το λαβράκι από το σκεύος της
μαρινάδας και το ανακατεύετε με όλα τα
υπόλοιπα υλικά, εκτός από το αβοκάντο.
Σερβίρετε το ψάρι σε πιατέλα συνοδεύοντας
με τις φετούλες του αβοκάντο σχηματίζοντας
τριαντάφυλλο περιχύστε την μαινάδα
και γαρνίρετε με κρεμμύδι & αντράκλα
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου