Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Επανέρχεται ο Κώστας Κωνής... Αναδημοσίευση από τη ''Γνώμη'' της Άρτας







O Κώστας Κωνής, στις δυό προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, που ήταν υποψήφιος βουλευτής στο νομό Πρέβεζας, είχε καταγράψει ένα ιδιότυπο ρεκόρ... Και το 2000 είχε συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό σταυρών απ' τον εν ενεργεία βουλευτή Τάκη Ντούσκα, αλλά εξελέγη τότε ο φίλος του Σημίτη, Γιάννης Τσεκούρας. Το ίδιο συνέβη και στις εκλογές του 2004, που και πάλι πέρασε σε αριθμό σταυρών τον ενεργεία βουλευτή Γιάννη Τσεκούρα, αλλά και τότε βουλευτής βγήκε ο ''στενός φίλος'' του Γιώργου Παπανδρέου, Βαγγέλης Παπαχρήστος.

Φαίνεται, πως και μετά την μεγάλη... φασαρία που έχει γίνει γύρω απ' τ' όνομά του, ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Κώστας Κωνής, επανέρχεται στον... τόπο του εγκλήματος... Στο νομό Πρέβεζας και πάλι, ως υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ή όπως αλλιώς, ονομαστεί το κόμμα της κεντροαριστεράς, μετά το συνέδριό του.
Την πρώτη αναφορά, για την εκ νέου υποψηφιότητα του Κώστα Κωνή, έκανε η εφημερίδα "ΤΟ ΚΑΡΦΙ". Σ' ένα ρεπορτάζ ονοματολογίας, περιέλαβε και το όνομα του Κώστα Κωνή, για το νομό Πρέβεζας, όπως και άλλων γνωστών στελεχών του χώρου, για διάφορους νομούς...
Ακολούθησαν σχόλια σε φιλικά ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα οποία προβλήθηκε επαρκώς η δημοτικότητα του Κώστα Κωνή, με "αιχμή του δόρατος" το γεγονός ότι ο εν λόγω πολιτικός έχει περιληφθεί σε πολλά σταυρόλεξα, που σημαίνει υψηλή δημοτικότητα. Γράφει χαρακτηριστικά το romiazirou.blogspot.gr: "Αναπόφευκτο είναι, η πληθωρική αποδημική δράση του Κώστα Κωνή και η εν γένει αναγνωρισιμότητα, τουλάχιστον στους Ηπειρώτες πανελλαδικά, αλλά και σε πάρα πολλούς που ασχολούνται με την παράδοση και τους πολιτιστικούς αποδημικούς Συλλόγους, από άλλες γεωγραφικές περιφέρειες της χώρας, να αποτελέσει πρόσκληση, σε συντάκτες σταυρόλεξων σε εφημερίδες και περιοδικά".
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Κωνής, στις δυό προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, που ήταν υποψήφιος βουλευτής στο νομό Πρέβεζας, είχε καταγράψει ένα ιδιότυπο ρεκόρ... Και το 2004 είχε συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό σταυρών απ' τον εν ενεργεία βουλευτή Τάκη Ντούσκα, αλλά εξελέγη τότε ο φίλος του Σημίτη Γιάννης Τσεκούρας. Το ίδιο συνέβη και στις εκλογές του 2007, που και πάλι πέρασε σε αριθμό σταυρών τον ενεργεία βουλευτή Γιάννη Τσεκούρα, αλλά και τότε βουλευτής βγήκε ο στενός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, Βαγγέλης Παπαχρήστος.
-Για να δούμε στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, θα κάνει το ρεκόρ, που θα τον οδηγήσει στης Βουλής τα έδρανα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: