Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

'Έβρεξε" Ηπειρώτικη μουσική παράδοση χτες στην εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Ήπειρο», που συνδιοργάνωσαν η Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος



Η βροχή πέρασε και έφκε. Η εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Ήπειρο», που συνδιοργάνωσαν η Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος πραγματοποιήθηκε κανονικά , με μικρότερη μεν προσέλευση Ηπειρωτών αλλά με μεγαλύτερους βαθμούς κεφιού κλαι γλεντιού. 

 Με τον Πέτρο Λούκα Χαλκιά προεξάρχοντα και τους Θοδωρή Γεωργόπουλο και Πέτρο Χαλκιά (εγγονό) στο κλαρίνο και τους Αντώνη Κυρίτση, Θωμά Κυρίτση, Στάθη Πολύζο και τον Μιχάλη Ζάμπα στο τραγούδι δεν μπορούσε να γίνει και αλλιώς. 

Την εκδήλωση καλωσόρισε και παρουσίασε η Ηπειρώτισσα κορυφαία πρωταγωνίστρια – ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Ηπειρωτική αποδημία, ο Ηπειρωτικός Σύνδεσμος Πειραιά, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου "το Κούγκι"

Παραβρέθηκαν: Ο πρώην υπουργός κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσιώτης, η δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο αντιπρόεδρος της  Πανηπειρωτικής  Κώστας Κωνής συνοδευόμενος από πολλά μέλη του Δ.Σ. πολλοί πρόεδροι και μέλη του Δ.Σ Ηπειρωτικών Συλλόγων.
Πολλά συγχαρητήρια στην άξια πρόεδρο της Αδελφότητας Κραψιτών Ελένη Καντζέλη για την άψογη διοργάνωση. και του χρόνου με υγεία.

Δείτε δύο βίντεο από το http://mpampini.blogspot.gr











Δείτε παρακάτω 345 φωτογραφίες από
την χθεσινοβραδινή εκδήλωση.



































































































































































































































































































































































Βίντεο - Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
                          Σπύρος Μπενέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: