Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση στην Αθήνα για την Ισραηλιτική Κοινότητα Άρτας, από το Δήμο Αρταίων και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017.


Εκδήλωση στην Αθήνα για την Ισραηλιτική Κοινότητα Άρτας από το Δήμο Αρταίων και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο

Εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστορική διαδρομή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Άρτας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών (Βησσαρίωνος 9 και Σίνα, 2ος όροφος, Αθήνα). Την εκδήλωση διοργανώνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και ο Δήμος Αρταίων.

Η εκδήλωση έρχεται ως συνέχεια των εκδηλώσεων που είχαν πραγματοποιηθεί την άνοιξη στην Άρτα και έχει ως στόχο την προβολή της ιστορικής διαδρομής της Ισραηλιτικής Κοινότητας Άρτας και τη σύνδεσή της με το παρόν.

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Δαυίδ Σαλτιέλ και ο Πρόεδρος του Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», Νίκος Μπανταλούκας.

Ομιλητές θα είναι ο Θεοχάρης Βαδιβούλης, δικηγόρος-γραφολόγος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Αρταίων Κώστας Χαρακλιάς. Την εκδήλωση θα συντονίσει και θα προλογίσει ο Β’ Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και Αρτινής καταγωγής Βίκτωρ Ελιέζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: