Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Στέργιος Γιαννάκης : Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, ο Θεός δεν θα δημιουργούσε τον Αδάμ και την Εύα αλλά τον Αδάμ και τον… Γιώργο



Ο βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο facebook υιοθετώντας μια στάση η οποία σαφώς εμπεριέχει ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στα ομόφυλα ζευγάρια αναφέρει  «Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε ( όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο!»
Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσεις δική της πρόταση για το θέμα της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου με τροποποιήσεις που θα βασίζονται σε ευρωπαϊκές πρακτικές αλλά και στην ανθρωπιά που πρέπει κανείς να βλέπει αυτό το θέμα όπως δήλωσε και ο κ Χατζηδάκης.
Ο βουλευτής Πρέβεζας ωστόσο αν και αρχικά στην τοποθέτησή του αρχικά ταυτίζεται με τη θέση του κόμματός του λέγοντας «Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη» στη συνέχεια επιτίθεται στα ομόφυλα ζευγάρια επικαλούμενος τον Αδάμ και την Ευά.
Ολόκληρη η ανάρτησή του αναφέρει:
“Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη.
Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε ( όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο!”


Δεν υπάρχουν σχόλια: