Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Συγκινητική βράβευση του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων. Χρήστος Ρούσσας, Πρόεδρος: «Οφείλουμε το βραβείο στους Ηπειρώτες της περιοχής»

σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, βράβευση, Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας

Η ιστορία του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, η προσφορά του και μια δημιουργική πορεία που, όχι απλώς άντεξε στο χρόνο, αλλά ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, τιμήθηκαν στο πρόσωπο του προέδρου του Χρήστου Ρούσσα, σε ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Σύσσωμο το Δ.Σ αλλά και μέλη του συλλόγου έζησαν συγκινητικές στιγμές ανάμεσα σε Ηπειρώτες, οι οποίοι τους χειροκρότησαν τόσο γιατί με τη στρατηγική τους έχουν δημιουργήσει τον πολυπληθέστερο, σε αριθμό μελών, σύλλογο της Ελλάδας, όσο και για τη γενικότερη προσφορά τους στην ηπειρωτική αποδημία.
Στη διαδρομή που έχει χαράξει ο σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και η οποία, τα τελευταία χρόνια, έχει γιγαντωθεί και ξεπεράσει τα όρια της χώρας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Κώστας Κωνής, που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στο Χρήστο Ρούσσα. Ιδιαίτερα θερμά ήταν και τα λόγια της προέδρου της Αδελφότητας Κραψιτών Ελένης Καντζέλη.
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Ρούσσας ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη τιμητική βράβευση και τόνισε ότι η επιτυχία του συλλόγου οφείλεται καταρχήν στην ομαδική δουλειά και στο πνεύμα ενότητας που υπάρχει στα μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. «Κυρίως όμως οφείλεται στους πολυάριθμους Ηπειρώτες της περιοχής που δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή όλα αυτά τα χρόνια να συμμετέχουν και να στηρίζουν το έργο και τις ενέργειες του συλλόγου και να στέκονται πιστοί θεματοφύλακες της παράδοσης και του τόπου μας.  Σε εκείνους οφείλουμε το βραβείο και το χειροκρότημα που μας δίνετε απόψε» σημείωσε, μεταξύ άλλων.
Στην εκδήλωση, που παρουσίασε η ηθοποιός και ηπειρώτισσα στην καταγωγή Βάνα Μπάρμπα, παραβρέθηκαν ο πρώην υφυπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσιώτης, η δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο αντιπρόεδρος της  Πανηπειρωτικής  Κώστας Κωνής και μέλη του Δ.Σ. πολλοί πρόεδροι και μέλη του Δ.Σ Ηπειρωτικών Συλλόγων.

σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, βράβευση, Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας

Ο Χρήστος Ρούσσας παραλαμβάνει το βραβείο από τον αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Κώστα Κωνή. Δίπλα η πρόεδρος της Αδελφότητας Κραψιτών Ελένη Καντζέλη

Χρήστος Ρούσσας, σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, βράβευση, Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας
Χρήστος Ρούσσας

σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, βράβευση, Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας
Σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου στην εκδήλωση

σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, βράβευση, Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας
Το τιμητικό βραβείο στο σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων



Δεν υπάρχουν σχόλια: