Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Για 1η φορά στη Φιλιππιάδα σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Εθνικού Καποδιστριακού Παν. Αθηνών. Μάθε πληροφορίες




Για 1η φορά στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας.
 Θέλεις να πιστοποιηθείς ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων για να διδάσκεις σε ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΚΔΒΜ, ΣΔΕ και άλλες δομές εκπαίδευσης Ενηλίκων;
Σεμινάριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην πόλη της Φιλιππιάδας , που σε συνδυασμό με την εγγραφή στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΚΠΑ/ΕΛΚΕ (ΦΕΚ. 2844/2012, άρθρο 3, παρ.17, δδ και Ν.3486/2016, άρθρο 67, παρ. ββ) δίνει δικαίωμα για συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης (ένταξη στην κατηγορία ββ, άρθρου 67, Ν.3486/2016) και σε εκπαιδευτές που δεν έχουν διδακτική εμπειρία 150 ωρών σε ενήλικες. Κλείσε θέση άμεσα για να προλάβεις τις επόμενες εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ για να πιστοποιηθείς ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων.

Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη.
Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με το Κέντρο Εκμάθησης Πληροφορικής - Έλενα Παπαδήμα, Π. Τσαλδάρη & Γριμπόβου, Φιλιππιάδα και στα τηλέφωνα 2683024034 και 6979666635.


 Διαβάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση, θεώρησα σωστό και σκόπιμο να την αναδημοσιεύσω για τους παρακάτω λόγους.

1. Η κ. Έλενα Παπαδήμα είναι μία νέα και πολύ καλά καταρτισμένη επιστήμονας που επέστρεψε στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε για να προσφέρει τις γνώσεις της.
2. Προσφέρεται  για 1η φορά στην Φιλιππιάδα  η ευκαιρία να πιστοποιηθείς ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων. Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία.
3. Εργαζόμενος 29 χρόνια σε μεγάλη ΔΕΚΟ, τα τελευταία 14 σε επιτελική θέση, γνωρίζω πολύ καλά ότι και σε διαγωνισμό για έκτακτο προσωπικό να συμμετάσχει κάποιος μετά την ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ τα περισσότερα μόρια δίνει η πιστοποίηση υπολογιστών ECDL.
4. Σαν πατέρας δύο φοιτητών είμαι υπέρ της άποψης ότι πρέπει να βοηθάμε τους νέους επιστήμονες "στο επιχειρείν", στην πατρίδα τους και όχι να ξενιτεύονται.
5. Και το κυριότερο. Η Έλενα Παπαδήμα είναι κόρη συμμαθητών και δύο πολύ καλών μου φίλων, άρα γνωρίζω το ακέραιο του χαρακτήρα της.

Χριστόφορος Ευθυμίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: