Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Mototour of Nations 2017. Μοτοσυκλετιστές από ολόκληρο τον κόσμο γνώρισαν τις ομορφιές της Ηπείρου

Αποτέλεσμα εικόνας για Mototour of Nations 2017

MHXANES PERAMA


Στην Ήπειρο βρέθηκαν εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές από ολόκληρο τον κόσμο, στα πλαίσια της διοργάνωσης Mototour of Nations  2017,  που  για πρώτη φορά φιλοξενεί η χώρα μας. 

Με αφετηρία το «Ήπειρος Παλλάς» όπου και διέμειναν, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν ημερήσιες εκδρομές στην περιοχή, γνωρίζοντας τις μοναδικές ομορφιές της Ηπείρου. 
Πρόκειται για μία διοργάνωση παγκόσμιας προβολής, που εύλογα χαρακτηρίζεται ως η ευρωπαϊκή γιορτή του περιηγητικού μοτοσυκλετισμού, αφού κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες συμμετέχοντες, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μοτοσυκλετιστών από όλη την υφήλιο, και που εμπλουτίζεται με επισκέψεις σε χώρους ιστορικού, πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.
Αποτέλεσμα εικόνας για Mototour of Nations 2017


Αποτέλεσμα εικόνας για Mototour of Nations 2017


Στάση στο Λιμανάκι  Περάματος 
Στο νέο λιμανάκι του Περάματος το οποίο μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης έχει αλλάξει και αναβαθμιστεί σημαντικά έκαναν στάση χθες το μεσημέρι περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές οι οποίοι συμμετέχουν στην Mototour.  Ο Δήμος Ιωαννιτών ο οποίος στηρίζει την εκδήλωση αυτή υποδέχτηκε μοτοσυκλετιστές από πολλές χώρες όπως η Ανδόρα, Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία, Δανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κροατία, Βρετανία, Μονακό, Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία κι άλλες, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία αλλά και τις ομορφιές της Ηπείρου.
Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος και ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, βρέθηκαν χθες στο Πέραμα για να τους υποδεχθούν και μίλησαν για τη σημασία που έχει για την ανάδειξη της περιοχής η φιλοξενία τέτοιων εκδηλώσεων.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι για πρώτη φορά μια τόσο μεγάλη γιορτή έρχεται στη χώρα μας και επιλέχτηκε η περιοχή μας να είναι αυτή που θα φιλοξενήσει ανθρώπους από 20 χώρες οι οποίοι θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στις πατρίδες του αποτελώντας για εμάς του καλύτερους πρεσβευτές», τόνισε ο κ. Κολόκας.
«Είναι σημαντικό τόσο για τα Γιάννενα όσο και για την περιοχή του Περάματος που η έλευση 300 και πλέον μοτοσυκλετιστών συνοδεύτηκε και με την πρόσφατη ολοκλήρωση και παραλαβή εκ μέρους του Δήμου της ανάπλασης της παραλίμνιας περιοχής του Περάματος. Είναι ένα έργο που αναβαθμίζει την περιοχή και ήδη τα πρώτα δείγματα για τις ευκαιρίες που προσφέρει για την πόλη και το ίδιο το Πέραμα είναι θετικά», επισήμανε από την πλευρά του ο κ. Γκόγκος.


Αποτέλεσμα εικόνας για Mototour of Nations 2017
Αποτέλεσμα εικόνας για Mototour of Nations 2017


Ικανοποίηση...
Πλήρως ικανοποιημένος τόσο από τη φιλοξενία όσο και από το φυσικό πλούτο της περιοχής δήλωσε και ο διοργανωτής του Mototour of Nations 2017, Παναγιώτης Καλαϊτζής, μεταφέροντας και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων για τις όμορφες διαδρομές που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν.
«Όταν αρχικά ανακοινώσαμε ότι η φετινή διοργάνωση θα γίνει στην Ελλάδα πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν καθώς έχουν συνδυάσει τη χώρα μας μόνο με νησιά, παραλίες κα θάλασσα.  Μόλις όμως είδαν τα τοπία που έχει να προσφέρει η Ήπειρος αναθεώρησαν και ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να επισκεφτούν ξανά την περιοχή σε κάποια από τις εκδρομές που κάνουν με τις μηχανές τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: