Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Αδελφότητα Ρωμανιωτών Αττικής Λάκκας Σουλίου. Εκδήλωση Μουσικοχορευτικής παράστασης λαϊκής παράδοσης και παρουσίαση του βιβλίου ''Λεύκωμα από μνήμες'' της Αικατερίνης Κολιοφώτη, τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2917, ώρα 20.00', στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας, οδός Δραγούμη δίπλα από τα παλιά ιατρεία ΙΚΑ .




Ανακοίνωση της Αδελφότητας Ρωμανιωτών Αττικής Λάκκας Σουλίου.
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση της Αδελφότητας Ρωμανιωτών Αττικής Λάκκας Σουλίου στα πλαίσια του Μήνα Λαογραφίας σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΚΠΠΑ , η οποία είχε αναβληθεί τον Ιούλιο και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01-10-2017 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο ''Λ. Κανελλόπουλος''  στην παραλία Ελευσίνας, Δραγούμη δίπλα από τα παλιά ιατρεία ΙΚΑ .
Στην μουσικό θεατρική μας παράσταση θα παρουσιάσουμε το βιβλίο της αγαπητής Αικατερίνης Κολιοφώτη ''Λεύκωμα από μνήμες ''.
Σε συνεργασία με το ΠΑΚΠΠΑ, η θεατρική ομάδα του χορευτικού μας με την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδάς μας κ. Στέλλας ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ , σε παραδοσιακούς ζωντανούς ρυθμούς και εικόνα θα ζωντανέψουμε τα παιδικά χρόνια της συμπατριώτισσας Κατερίνας και θα φέρουμε μνήμες από τη λαϊκή μας παράδοση . Μικρούς και μεγάλους σας περιμένουμε κοντά μας .
Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Τζαρτζούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: