Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2015 αλλά η Ελλάδα και όσα απίστευτα εκτυλίσσονται μπροστά μας δείχνει σαν το πολιτικό παράρτημα του Κράτους του ISIS: Tυφλός φανατισμός, "θρησκευτικό" μίσος για τους άλλους (το θέμα είναι ποιοι είναι οι άλλοι), αμορφωσιά και παρέλαση τσαρλατάνων στους δέκτες μας αλλά και στην πραγματική ζωή. 
Παρατηρώντας κανείς τις θλιβερές καρικατούρες των πολιτικών μας αναρωτιέται πως είναι δυνατόν αυτή η χώρα να υπήρξε η κοιτίδα του πολιτισμού. 
Στα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας οι πολίτες πανικόβλητοι για τις επιλογές τους κάνουν ουρές για να ανανεώσουν τα διαβατήριά τους με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποια γωνιά στον πλανήτη να τους υποδεχτεί και να τους δώσει την ευκαιρία μιας νέας ζωής.
Η απελπισία γίνεται ασφυκτική καθώς στα κανάλια τα οποία ανήκουν σε διαπλεκόμενους τυχοδιώκτες και θαλασσοδανεισμένους καναλάρχες και οι αγράμματοι δημοσιογράφοι που τα διευθύνουν επιλέγουν να προβάλλουν ότι πιο σκουπιδαριό κυκλοφορεί στην πολιτική πιάτσα.
Αποτέλεσμα, σήμερα κι ενώ η Αλβανία ετοιμάζεται να μπει στην ευρωζώνη, η Ελλάδα επιστρέφει στην εποχή της υποτιμημένης δραχμής και της τρύπιας δεκάρας (υποδιαίρεση της δραχμής) με την οποία οι παπούδες μας καρφώνανε τις πρόκες στους τσίγκους των πρόχειρων κατασκευών.
Ο ανεκδιήγητος υπουργός ΠΑΠΕΝ κάνει λόγο για εθνικό νόμισμα, αφού πρώτα απαλλοτριώσει το κράτος 22 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις!
-Ο οδικός μας χάρτης είναι να πάμε σε εθνικό νόμισμα, αυτό θα έπρεπε να το έχουμε κάνει ήδη, ή μπορούμε να το κάνουμε και τώρα, παίρνοντας 22 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος με τα οποία θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και στο μεσοδιάστημα να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο για να τυπώσουμε δικό μας νόμισμα».
Κι από κοντά ένας νέος star  γεννιέται ονόματι Στάθης Λεουτσάκος:
-Eμείς υπηρετούμε τις θέσεις του κόμματος εμείς τηρούμε κατά γράμμα τον κώδικα δεοντολογίας με ό,τι αυτό προβλέπει, και θα υπερασπιστούμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού για ένα Όχι μέχρι τέλους. Θέλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ των κοινωνικών αγώνων (...) και θα επιδιώξουμε να επανατοποθετηθεί πολύ σύντομα, θα αγωνιστούμε για το Όχι του λαού μέχρι τέλους...
Σκέτη απελπισία, πάμε να φύγουμε...