Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Οι παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΚ ψήφισαν Νέα Σινώπη Πρέβεζας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το τριήμερο 3-4-5 Ιουλίου 2015





Οι παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΚ ψήφισαν Νέα  Σινώπη Πρέβεζας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, 6.30' το απόγευμα ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαιμάχων της Νέας Σινώπης με τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ για φιλανθρωπικό σκοπό αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας ενός κοριτσιού εννέα χρονών, της μικρής Χριστίνας από το Νεοχώρι Πρέβεζας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας,

Στο γήπεδο της Νέας Σινώπης βρέθηκαν εκπρόσωποι από τέσσερις γενιές της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, που δε μπόρεσαν να πουν όχι στην πρόσκληση του κ. Χρήστου Τερζόγλου παρά τις δύσκολες για τη χώρα συνθήκες και βρέθηκαν στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.








Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ποντιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού και τόσο η ΑΕΚ, όσο και οι διοργανωτές, απένειμαν πλακέτα στην οικογένεια του αγνοούμενο στα νερά της Αδριατικής από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στις 28 Δεκεμβρίου στο «Norman Atlantic», Γιώργου Παπαδόπουλου μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.  Στη συνέχεια τιμήθηκαν από πλευράς του Συνδέσμου Φίλων ΑΕΚ Σινώπης, οι Απόστολος Τόσκας, Γιώργος Κούτουλας και Κώστας Μάρκου.  Και φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για την προσφορά του στην ΑΕΚ και τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Ο αγώνας έληξε 1-3, κάτι όμως που είναι άνευ σημασίας αφού ήταν μια πραγματική γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: