Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Συνάντηση των «Ηπειρωτών Αστυνομικών» με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνέχεια Εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας του Συλλόγου μας, όπου γίναμε δεκτοί μετά από αίτημά μας, από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, επισκεφτήκαμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου τύχαμε εγκάρδιας υποδοχής από τον κο Υπουργό καθώς και από την κα Κωνσταντία Κορώνη, Αντιστράτηγο ε.α, Διευθύντρια του Γραφείου Υπουργού.

Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Λάκκας, απευθυνόμενος στον κο Υπουργό, αφού τον ευχαρίστησε για την πραγματικά πολύ θερμή υποδοχή, τον ενημέρωσε για τις Δράσεις και τους Στόχους που έχουμε θέσει για το επόμενο χρονικό διάστημα ως Σύλλογος, προς πραγμάτωση των Σκοπών του Συλλόγου μας…

Επίσης, τον ενημερώσαμε για την ιδιαιτερότητα της Φύσης του Συλλόγου μας, ως Λαογραφικός & Πολιτιστικός, καθώς θεωρούμε πως το λειτούργημα πού ασκούμε ως Αστυνομικοί σε συνδυασμό με την προσπάθεια μας, αναδεικνύονται αμφότερα μέσα από τον Σύλλογο & τις δράσεις μας…

Από την μεριά του, ο κος Υπουργός αφού δέχθηκε & χαιρέτισε ξεχωριστά κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο γραφείο του, μας καλωσόρισε, μας άκουσε προσεκτικά, και με το πέρας της ενημέρωσης που του έγινε για την Ιστορία, το έργο μας & τις δράσεις μας, δήλωσε ενθουσιασμένος για την πραγματικά ιδιαίτερη Φύση του Συλλόγου μας….

Μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Στόχους μας, μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα μας & αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου μας δηλώνοντας παρών σε κάθε εκδήλωση που προγραμματίζεται για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: