Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

O καφετζής του Αγρινίου ξαναχτυπά με νέα viral ανάρτηση: «Κύριοι διαχειριστές του κυρίου κράτους»


Ο γνωστός πλέον καφετζής από το Αγρίνιο δημοσιεύει στο Facebook τους προβληματισμούς του για την επιχείρησή του και γίνεται viral.
Σε ανάρτησή του στα social media ένας ιδιοκτήτης καφενείου στο Αγρίνιο, ο Βασίλης Μπαλάσκας βγάζει «κραυγή αγωνίας» προς το κράτος και με σύντομες απλές προτάσεις προτείνει λύσεις για όλα τα μεγάλα θέματα που «καίνε» τον μέσο Έλληνα. Και κάθε φορά όπως και με τις προηγούμενες αναρτήσεις του γίνεται viral.

Αυτή είναι νέα ανάρτησή του:

ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ !!!
ΚΥΥΥΥΡΙΟΙ … “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ” ΤΟΥ … ΚΥΡΙΙΙΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!

Έχετε καταλάβει τον ρόλο σας στην διακυβέρνηση της χώρας και του λαού ???
Ξέρετε γιατί ο λαος , σας έβαλε στην βουλή και στην διαχείριση της χώρας ???
Πιστεύετε πώς η ευημερία της χώρας μας και του λαού , θα έρθει με τα μερίσματα και τα επιδόματα ???
Ή μήπως πιστεύετε πως , ελέγχοντας τα ΜΜΕ , με πολλά ψέματα και πολύ εφέ , θα λύσετε τα προβλήματα και θα φέρετε την κανονικότητα στην χώρα ???

Κύριοι πολιτικάντηδες , ( κυβέρνησης καί μη , σημερινοί και του παρελθόντος) , χωρίς σταθερό μεροκάματο και … μοοοοονιμο , ΔΕΝ μπορεί να πάρει τα πάνω της η κοινωνία !!!
ΟΧΙ αλλη κοροϊδία στον κόσμο !!!
Άμα θέλετε να βοηθήσετε τον κόσμο , μήν δίνετε … “επιλεκτικά” μερίσματα και πλεονάσματα , επιδόματα και επιδοτήσεις και δήθεν φοροαπαλλαγές !!!
Μήν στέλνετε τον κόσμο σε λογιστές και σε τράπεζες … γεμίζοντας τον ελπίδα και κοροϊδεύοντας τον !!!
Άμα υπάρχει πλεόνασμα χρημάτων , ( που για νά υπάρχει πλεόνασμα , σημαίνει πώς … ξεχρεωσες ότι χρωστουσες και υπάρχει και … υπόλοιπο ) , δωστα σε χαμηλοσυνταξιουχους και ανάλογα με την σύνταξη που παίρνουν , δωστα σε ανέργους , δωστα σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών , δωστα σε ΑΜΕΑ , δωστα σε επιχειρήσεις που δεινοπαθουν , δωστα σε αρρώστους και οοοολα αυτά βάση φορολογικών δηλώσεων και όχι με το να τρέχει ο καθένας ταλαίπωρος πολίτης προς το … άγνωστο !!!
Παλιότερα , δεν χρειάζονταν μερίσματα , γιατί όσο υπήρχαν και δούλευαν οι μικρές και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις , σε τακτά χρονικά διαστήματα , έκαναν διάφορες εργασίες και όλα τα επαγγέλματα τροφοδοτούνταν με χρήματα και αυτά ξαναεπενδυωνταν στην αγορά !!!
Σήμερα , οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν κλείσει και οι υπόλοιπες δεινοπαθουν από τίς αβάσταχτες φορολογίες , ενώ η αγοραστική δύναμη έχει συρρικνωθεί , αφού δεν υπάρχει μεροκάματο , δεν υπάρχει ρευστό , υπάρχουν μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και τα χρέη ΟΟΟΟΛΩΝ μας είναι τεράστια !!!
Στέλνετε τόν κόσμο για να κάνει αιτήσεις , για επίδομα θέρμανσης !!!
Γιατί δεν καταιβαζετε την τιμή του πετρελαίου , ώστε να βάλουν και πιο πολλοί άνθρωποι και πιο πολλά λίτρα και να μαζέψετε και πιο πολύ χρήμα ???

Γιατί δεν μειώνετε τα τέλη κυκλοφορίας και την βενζίνη , ώστε να μην γίνεται ο συνοστισμος , πάντα τέτοια εποχή στις εφορίες , με τίς καταθέσεις των πινακίδων και να μαζεύετε και περισσότερο χρήμα ???
Και ένα άλλο σημαντικό και προτωφανες φαινόμενο !!!.
Αφού πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας , γιατί να πληρώνουμε και διόδια ???
Αλλά και αυτός ο πακτωλός χρημάτων , για στολισμούς και εφέ , αν επενδύονταν κάπου αλλού … ???
Υγεία , παιδεία , αστυνομία … !!!???
ΚΥΥΥΡΙΟΙ του … ΚΥΡΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!
Σκύψτε στα πραγματικά προβλήματα του τόπου και του λαού και δώστε λύσεις !!!
Δώστε τέλος στην γραφειοκρατία και στα … βολεματα !!!
Δεν μπορεί σήμερα , το 2020 , να βασιλεύει η ανομία , η παρανομία , η εγκληματικότητα , η βία , η τρομοκρατία , το παρακράτος , οι κοκορομαχιες στην βουλή και στα ΜΜΕ και η επιβράβευση των μη σωστών !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: