Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Στέργιος Γιαννάκης, Νίκος Καλαντζής και Νίκος Ζαχαριάς επισκέφθηκαν τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας



Επίσκεψη στο γραφείο του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννη Καρβέλη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης σήμερα Πέμπτη 07/11/2019.
Ο κ. Γιαννάκης μαζί με τον Δήμαρχο Φιλιππιάδας κ. Νίκο Καλαντζή, τον Δήμαρχο Πάργας κ. Νίκο Ζαχαριά και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιππιάδας κ. Κωστάκο Δημήτριο, είχαν μία λεπτομερή και ουσιαστική ανάδειξη των υπαρχόντων προβλημάτων των Κέντρων Υγείας του Νομού.
Επίσης συζητήθηκαν διεξοδικά οι ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και αποτελούν την κύρια αιτία δυσλειτουργίας των Κέντρων Υγείας. Γενικότερη απαίτηση των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών του Νομού μας είναι η άμεση στελέχωση των Κέντρων Υγείας Φιλιππιάδας, Καναλακίου και Πάργας με το προβλεπόμενο και αναγκαίο προσωπικό.
Ο κ. Καρβέλης, στα πλαίσια μιας υγιούς και εποικοδομητικής συνεργασίας, δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση της κανονικότητας στη λειτουργία των Κέντρων Υγείας και ότι θα δώσει τις βέλτιστες λύσεις.
Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι η άριστη συνεργασία των φορέων και οι συντονισμένες κοινές διεκδικήσεις φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: