Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

ΑγοράΖΩ στην ΆΡΤΑ Στηρίζω την πόλη μου ! ! !


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 24 Νοεμβρίου 2017 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης με την Ειδική Γραμματέα Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ κυρία Φωτονιάτα Ευγενία με θέμα το πρόγραμμα ΄΄ Έξυπνο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου ΄΄ (Open Mall).

Στην συνάντηση ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες του προγράμματος όπως το χρηματικό ύψος (1.200.000ευρω), την ημερομηνία που ανοίγει (20/12/17), τον εταίρο (Δήμο Αρταίων), και τις προϋποθέσεις υπαγωγής.
Το συμπέρασμα από την συνάντηση ήταν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας και ο Δήμος Αρταίων έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα και να αλλάξουν την εικόνα και την πορεία του εμπορικού κέντρου.
Τέλος κλείστηκε νέα συνάντηση για τα μέσα Δεκεμβρίου με την παρουσία και του Δημάρχου Αρταίων κυρίου Τσιρογιάννη Χρήστου.

Σε συνέχεια των παραπάνω ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ζήτησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρταίων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκέμβρη για να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες από κοινού για καλύτερα και ποιο γρήγορα αποτελέσματα.ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: