Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Κάτι βρήκαν και δεν το μαρτυράν. Οι Ηπειρώτες του Ιλίου έχουν ανακαλύψει το μαγικό φίλτρο και διοργανώνουν αξέχαστα γλέντια. (Πολλές φωτο).

Μεγάλο γλέντι από την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου στη 3η γιορτή τσίπουρου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στο αθλητικό κέντρο της ραδιοφωνίας, του Δήμου Ιλίου
Η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου στο κατάμεστο αθλητικό κέντρο της ραδιοφωνίας, του Δήμου Ιλίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη "ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ" την τελετουργία της παρασκευής του τσίπουρου, του παραδοσιακού ηπειρώτικου αλκοολούχου ποτού, που συνδέεται άρρηκτα με την ζωή των Ηπειρωτών, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν από κοντά ή να θυμηθούν τις συνήθειες των γονέων και των παππούδων τους.

Τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης  παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα του τρύγου .Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ της Ένωσης στα χορευτικά τμήματα και στους καταξιωμένους χοροδιδασκάλους κ.Βασίλη Τσούνη και κ.Έφη Ρούτη.
Ακολούθησε μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με την κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου ,με τον Χρήστο Πότση και Δημήτρη Αχνούλα στο τραγούδι.
Ποιοί παραβρέθηκαν θα το διαβάσετε αλλού, εγώ θα δώσω τα συγχαρητήρια στο ΔΣ της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου για την άρτια διοργάνωση και την άψογη φιλοξενία  και θα αφήσω να μιλήσουν οι φωτογραφίες.

 Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά  και οι φήμες που λένε ότι
μερικοί συνέχισαν μέχρι το πρωΐ της Δευτέρας ελέγχονται ως ανακριβείς!!!  
Δείτε στη συνέχεια μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα ( περίπου 630 φωτογραφίες ) για να καταλάβετε τι χαμός...... έγινεΔεν υπάρχουν σχόλια: