Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

" Φάγαμαν, ήπιαμαν, τραγουδήσαμαν και χορέψαμαν" οι Ηπειρώτες στα Άνω Λιόσια το Σάββατο 18-11-2017


Ήταν μια ιδέα του προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστου Ρούσσα και την έκανε πραγματικότητα με την βοήθεια των άξιων συνεργατών του, τα μέλη του Δ.Σ.
Μιλάμε για το 1ο Αντάμωμα των προεδρείων των Ηπειρωτικών Συλλόγων του Λεκανοπεδίου.
Και λέμε 1ο γιατί αυτή η πρωτοβουλία μετά την μεγάλη επιτυχία της θα γίνει θεσμός.
Δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη των Δ.Σ. των αποδημικών Ηπειρωτικών οργανώσεων να ανταμώσουν , να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κυρίως να διασκεδάσουν Ηπειρώτικα.Και φάγαμαν και ήπιαμαν και τραγουσήσαμαν και χορέψαμαν.
Αξίζουν πολλά μπράβο στο Σύλλογο των Ηπειρωτών των Άνω Λιοσίων γιατί φρόντισαν για την άψογη φιλοξενία των  200 και επιπλέον πατριωτών που παραβρέθηκαν.
Και επειδή γνωρίζω ότι είναι μερακλήδες φρόντισαν να εξασφαλίσουν και κορυφαία παραδοσιακή Ηπειρώτικα κομπανία. Αν τα ονόματα των Σταύρου Καψάλη, Σάββα Σιάτρα, Δόκιμου Χαραλάμπους, Κώστα Μήτση κ.λ.π. που είχαν αναλάβει την διασκέδαση δεν σας λένε τίποτε, συγγνώμη αλλά
δεν είστε γνήσιοι Ηπειρώτες.
Και να τονίσω, ότι τα έξοδα τα κάλυψε το Δ.Σ. των Άνω Λιοσίων. Εντάξει για να μην τους αδικήσω υπήρξαν και λίγοι χορηγοί . Στη διασκέδαση και τους ανιδιοτελείς χορηγούς δεν λέμε ποτέ όχι.
Για τα υπόλοιπα θα μιλήσουν οι φωτογραφίες που ακολουθούν, καθώς και τα βίντεο που προηγήθηκαν και έπονται και άλλα.
Πάντα τέτοια

Ακολουθούν 470 φωτογραφίες


Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: