Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Στη χώρα της Μπανανίας. Έχω λέγετε διαλέχτε! Μιλάμε για γενικό ξεπούλημα στην τιμή του όσο όσο.


Μέτρα   κατά ριπάς θα μας ρίξουν στο κεφάλι μέσα στο κατακαλόκαιρο!!!

Τα βλαστάρια του Οικονομικών τα ετοιμάζουν  με πυρετώδεις ρυθμούς ώστε  να ψηφιστούν αλα καρτ.  Ο λόγος είναι ο γνωστός. Ο Σόιμπλε τράβηξε τ' αυτί του Σαμαρά και εκείνος, σαν καλό παιδί  συμμορφώθηκε κατά τας εντολάς του και μας ετοιμάζει μποναμά, κατασχέσεις μισθών, συντάξεων καταθέσεων. 

Το καλόπαιδο όμως δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Έχει βαλθεί να ξεπουλήσει τα πάντα. Κινητά και ακίνητα, αφού όλα τα φιλέτα της Ελλάδος και τα  δημόσια αγαθά δημεύονται από το κράτος μιλάμε για γενικό ξεπούλημα στην τιμή του όσο όσο. Πρόσφατο παράδειγμα η  ξεπουλημένη μικρή ΔΕΗ (30%).. η οποία θα έχει ίσα δικαιώματα  σε ό,τι αφορά τις ενεργειακές πηγές. με το κράτος που θα κατέχει το 70%!!! Μιλάμε για κανονική Μπανανία . Αλλά τι να πεις ο άνθρωπος βιάζεται, να την κάνει δωράκι στους δημευτές μας.
Το ανατριχιαστικότερο όλων, που καταδεικνύει τον καλπάζοντα ανθελληνισμό των αρχιτεκτόνων της κρίσης και των υποτελών τους, οι οποίοι εφαρμόζουν τις σχετικές εντολές, είναι ότι  έχουν βάλει ως σκοπό να καταστρέψουν τους νοικοκυραίους τους άπορους και τους ανασφάλιστους, που δεν διαθέτουν καν χρήματα για να νοσηλευτούν σε κρατικό νοσοκομείο!...
Κόποι και θυσίες ολόκληρων γενεών καταλήγουν στο τίποτα Δυστυχώς φθάσαμε  στο σημείο μηδέν δεν πρόκειται να σταματήσουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια: