Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Tόπε και τόκανε. Η αφίσα του κόμματος της Τζούλιας Αλεξανδράτου.Το 'πε και το 'κανε η Τζούλια ιδρύοντας τελικά κόμμα που θα κατέβει στις εκλογές.


Η είδηση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά λίγες βδομάδες πριν, όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε έπειτα από πρόσκληση σε πάρτι μεγάλου καναλιού της Κύπρου, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά!

Συγκεκριμένα, η Τζούλια είχε δηλώσει στο Onlycy.com: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες. Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει. και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Ελληνίδα πορνοστάρ.

www.thsite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: