Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κώστας Ευαγγέλου: Υποψήφιος στο Δήμο Ζηρού.

athanasiou_kostas

  







Ο Κώστας Ευαγγέλου, ένας από τους πιο έμπειρους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, αποφασίζει να πάρει πάνω του το παιχνίδι, στον ταλαίπωρο Δήμο Ζηρού.

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όπως ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα της Φιλιππιάδας «Φωνή του Αγρότη» θα είναι επικεφαλής συνδυασμού, χωρίς να διεκδικεί χρίσμα από τον κομματικό φορέα που προέρχεται, αλλά στοχεύοντας στη δημιουργία ενός δυνατού σχήματος, ικανού να αλλάξει την πορεία του δήμου Ζηρού και κυρίως να τον απαλλάξει από παθογένειες ετών.

Ο κ. Ευαγγέλου στις τελευταίες εκλογές στήριξε την παράταξη του Γιώργου Ζυγούρη, πιστεύοντας ότι ένα ανεξάρτητο σχήμα θα καταφέρει να βάλει τον καλλικρατικό δήμο σε πνοή ανάπτυξης.

Σήμερα τόσο η Δημοτική Αρχή Ζηρού όσο όμως και η μείζονα αντιπολίτευση δείχνουν κατώτερες των περιστάσεων. Η μην πρώτη, υπό τον Δημήτρη Γιολδάση, συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο που είχε χαράξει στο Δήμο Φιλιππιάδας, η δε δεύτερη δεν μπορεί να παρακολουθήσει και να παρέμβει εγκαίρως.

Έτσι τα προβλήματα διαιωνίζονται και τα μεγάλα ζητήματα για την περιοχή περνάνε χωρίς κανείς να τα αγγίξει.

Ο Κώστας Ευαγγέλου, μαχητής της αυτοδιοίκησης, δεν μπορεί να μένει θεατής. Και παρότι ορισμένοι μπορούν να το θεωρούν πρόωρο, εκτιμά ότι η παρουσία στα αυτοδιοικητικά κοινά πρέπει να είναι συνεχής και να μην εκδηλώνεται παραμονές των εκλογών.

Με αυτό το σκεπτικό παρακολουθεί από πολύ κοντά τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ζηρού, συνομιλεί με τους κατοίκους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και ετοιμάζει τις παρεμβάσεις του σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: