Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ψήφισμα εργαζομένων Ο.Τ.Α Νομού Πρέβεζας.



Το σωματείο εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Πρέβεζας με oμόφωνη απόφασή του στις 26-10-2011 κατέληξε στο παρακάτω ψήφισμα:

Την Πέμπτη 20-10-2011 , δεύτερη μέρα της 48ωρης πανεργατικής απεργίας, κουκουλοφόροι σε διατεταγμένη αποστολή έκαναν δολοφονική επίθεση σε διαδηλωτές στο Σύνταγμα.

Δυνάμεις με παρακρατικούς, φασιστοειδή ,υποτιθέμενους αντιεξουσιαστές,
«άγνωστους»
-γνωστούς μασκοφόρους, επιχείρησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Χτύπησαν εν ψυχρώ τον εργατόκοσμο. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν ένας νεκρός εργάτης, 53χρονος οικοδόμος , συνδικαλιστής του ΠΑ.Μ.Ε , πατέρας δύο κοριτσιών , και δεκάδες τραυματίες.

Η δράση αυτών των μηχανισμών πηγάζει από κρατικές δομές, κέντρα και υπηρεσίες . Αυτό έχει δείξει η ιστορία. Δίπλα στους κατασταλτικούς μηχανισμούς πάντα στέκονται όλοι αυτοί με στόχο να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα και να αποτρέψουν το δυνάμωμα του αγώνα σε ταξική γραμμή. Αυτοί οι μηχανισμοί που χτύπησαν τη συγκέντρωση των εργαζομένων είναι οι ίδιοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται κάθε φορά που το κίνημα βάζει εμπόδια στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να μην τρομοκρατηθούν , να μην το βάλουν κάτω, να ενισχύσουν τους αγώνες για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και να ανοίξουμε το δρόμο για βαθύτερες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα προς όφελος της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

                                          Για το Δ/Σ
     Η Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας

Σαρόγλου Μαρίνα                                          Κονάκης Θωμάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια: