Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Με Ηπειρώτικη καταγωγή και με σπίτι στη Ρίζιανη Θεσπρωτίας η εμπορική διευθύντρια της "Αpollo"

    

Η "Apollo" είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στην Ευρώπη, που έφερε στην Ήπειρο τα τελευταία πέντε χρόνια 50.000 τουρίστες, έτσι ώστε η περιοχή  να αποτελεί  τον τρίτο μεγαλύτερο προορισμό στην Ελλάδα. 

Το ίδιο Γραφείο πρότεινε και έγινε αποδεκτή η πρότασή του να προετοιμαστεί στα Σύβοτα, στο Ζαγόρι και στα Τζουμέρκα η Ολυμπιακή Ομάδα της Σουηδίας.

Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Καθόλου τυχαίο.  Βοηθάει πολύ την Ήπειρο και ειδικά τη Θεσπρωτία η εμπορική διευθύντρια της εταιρίας "Apollo" Νina Hornewall, η οποία έχει Ηπειρωτική καταγωγή και διατηρεί σπίτι στη Ρίζιανη Θεσπρωτίας, όπου κατά διαστήματα έρχεται και διαμένει.

Συνεργάζεται στενά για ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης του νομού με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκο Πάσχο, ο οποίος μιλάει με θαυμασμό για την αγάπη της, το ενδιαφέρον και τη φροντίδα της για τον τόπο της.

Παίρνει ρίσκο για να φέρει ξένους τουρίστες στην Ήπειρο, γιατί, πέρα από την επαγγελματική της ιδιότητα, είναι συναισθηματικά δεμένη με τα Ηπειρώτικα χώματα και ας  ζει στη Σουηδία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: